Noua masina de lux de la Hyundai a debutat oficial. E diferita de tot ce vand sud-coreenii acum. Cat costa

Noua masina de lux de la Hyundai a debutat oficial. E diferita de tot ce vand sud-coreenii acum. Cat costa
  • Noua masina de lux de la Hyundai a debutat oficial
  • E diferita de tot ce vand sud-coreenii acum
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu echipamente si dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus un display central cu diagonala de 12.3 inch si instrumente de bord digitale - potrivit ultimelor informatii prezentate publicului larg.

Anuntata in urma cu mai bine de jumatate de an, la sfarsitul verii trecute, prima generatie a masinii oferite de divizia de lux a companiei Hyundai sub denumirea de Genesis GV60 are, intr-un final, incepand de astazi, si un pret de vanzare. Intr-o alta ordine de idei, conducerea producatorului sud-coreean a dezvaluit ca nota de plata a respectivei electrice porneste - pe piata din Marea Britanie, de la exact 47.005 lire sterline.

Genesis GV60 - Galerie foto

Genesis GV60 - Galerie foto

Comercializata sub indicativul Premium, varianta de baza isi va intampina clientii si cumparatorii alaturi de numai un singur motor, care livreaza rotilor spate circa 226 de cai si 350 de Newton-Metri. Performantele in linie dreapta nu reprezinta, pentru moment, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, fisa cu specificatii de ordin tehnic anuntand - in schimb, o autonomie maxima de 516 kilometri.

Prima generatie a masinii vandute de divizia de lux a companiei Hyundai sub denumirea de Genesis GV60 mai ofera, in aceeasi versiune mentionata anterior, o lista cu echipamente si dotari standard extrem de impresionanta. Ce cuprinde, asa cum precizam si la inceputul materialului, inclusiv faruri cu tehnologie LED, plus un display central cu diagonala uriasa - de 12.3 inch, si instrumente de bord digitale si configurabile.

Respectiva electrica isi va intampina clientii si cumparatorii - daca vine cumva vorba despre piata din Marea Britanie, si in doua configuratii cu cate doua motoare - una pe nume Sport, cealalta botezata de sefii producatorului sud-coreean Sport Plus. In functie de aroma aleasa, persoana aflata la volan se va bucura fie de 314 cai si 605 Newton-Metri, fie de 483 de cai si 700 de Newton-Metri, dupa cate se spune.

Genesis GV60 - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (161) Poze Genesis GV60 - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 13 Mai 2022