Noua masina de lux de la Hyundai a debutat oficial. E diferita de tot ce vand sud-coreenii acum. Cat costa

Noua masina de lux de la Hyundai a debutat oficial. E diferita de tot ce vand sud-coreenii acum. Cat costa
  • Noua masina de lux de la Hyundai a debutat oficial
  • E diferita de tot ce vand sud-coreenii acum
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus o tapiterie din piele, scaune ventilate si volan incalzit.

Anuntata in urma cu mai bine de jumatate de an, la sfarsitul verii trecute, prima generatie a masinii oferite de divizia de lux a companiei Hyundai sub denumirea de Genesis GV60 are, intr-un final, incepand de astazi, si un pret de vanzare. Intr-o alta ordine de idei, conducerea producatorului sud-coreean a dezvaluit ca nota de plata a noii electrice va porni, peste Ocean, pe piata din SUA, de la aproximativ 58.890 de dolari.

Genesis GV60 - Versiunea americana

Genesis GV60 - Versiunea americana

Comercializata sub indicativul Advanced, varianta de baza isi va intampina clientii si cumparatorii alaturi de doua motoare, care lucreaza impreuna pentru a livra rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 314 CP. Performantele in linie dreapta raman, pentru moment, doar un mister, fisa cu specificatii tehnice dezvaluind, in schimb, o autonomie maxima de 399 de kilometri.

Prima generatie a masinii vandute de divizia de lux a companiei Hyundai sub denumirea de Genesis GV60 mai ofera, in aceeasi versiune mentionata anterior, o lista cu echipamente si dotari standard extrem de impresionanta. Ce cuprinde, asa cum precizam si la inceputul materialului, inclusiv faruri cu tehnologie LED, plus un volan incalzit, scaune ventilate, tapiterie din piele si instrumente de bord digitale si configurabile.

Noua electrica isi va intampina clientii si cumparatorii, daca vine vorba despre piata de peste Ocean, din SUA, si intr-o configuratie botezata Performance, acompaniata la randul sau de doua motoare. Care lucreaza impreuna pentru a livra rotilor de pe ambele punti, dupa afirmatiile sefilor producatorului sud-coreean, aproximativ 429 CP in mod normal si 483 CP in Boost Mode.
Genesis GV60 - Versiunea americana
Genesis GV60 - Versiunea americana
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (52) Poze Genesis GV60 - Versiunea americana
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 26 Mai 2022