Noua masina de lux de la Hyundai a debutat oficial. E diferita de tot ce vand sud-coreenii acum. Cum arata in realitate

Noua masina de lux de la Hyundai a debutat oficial. E diferita de tot ce vand sud-coreenii acum. Cum arata in realitate
  • Noua masina de lux de la Hyundai a debutat oficial
  • E diferita de tot ce vand sud-coreenii acum
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor intalni doar unul sau chiar doua motoare electrice, puterea maxima livrata persoanei de la volan variind intre numai 228 si 435 de cai - conform ultimelor informatii / detalii oficiale.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ jumatate de an - inca de la finalul verii trecute, prima generatie a masinii comercializate de divizia de lux de la Hyundai sub denumirea de Genesis GV60 stie - cu siguranta, cum sa impresioneze. Privita de la exterior, aceasta se remarca in special prin blocurile optice duble, insa adevarul este ca nici grila supradimensionata de la nivelul partii frontale, pragurile laterale proeminente sau partea posterioara inspirata de fastback-uri nu vor trece complet neobservate.

Genesis GV60

Genesis GV60

Lista atractiilor principale continua cu o pereche de camere video - ce inlocuiesc, inutil de precizat, oglinzile retrovizoare, cu un decor neobisnuit pentru montantii C si portiere cu manere retractabile, respectivelor detalii alaturandu-li-se, la interior, un set cu patru display-uri color, unul pentru instrumentele de bord digitale, unul pentru infotainment si doua pentru camerele video mentionate si anterior, dar si o sfera de cristal cu rol dublu, atat de decor, cat si de schimbator de viteze.

Daca vine vorba - in schimb, despre fisa cu specificatii tehnice, reteta caracteristica primei generatii a masinii comercializate de divizia de lux de la Hyundai sub denumirea de Genesis GV60 cuprinde inclusiv unul sau doua motoare electrice - ce ofera 228, 318 sau 435 de cai putere, in functie de versiunea bifata. Diferentele continua la nivelul performantelor, acolo unde unele variante vor incheia proba 0 - 100 de kilometri pe ora in patru secunde, iar altele vor atrage atentia cu autonomia de 451 de kilometri.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 18 Februarie 2022