Noua masina de lux de la Hyundai a debutat oficial. E diferita de tot ce vand sud-coreenii acum. Galerie foto completa

Noua masina de lux de la Hyundai a debutat oficial. E diferita de tot ce vand sud-coreenii acum. Galerie foto completa
  • Noua masina de lux de la Hyundai a debutat oficial
  • E diferita de tot ce vand sud-coreenii acum
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Marea Britanie, preturile de vanzare pornesc de la suma de 47.005 lire sterline - asa cum precizam, de altfel, si anterior.

Anuntata in urma cu mai bine de jumatate de an, la sfarsitul verii trecute, prima generatie a electricei oferite de compania Genesis sub denumirea de GV60 nu mai necesita niciun fel de introducere. Ba dimpotriva: privita de la exterior, aceasta iese numaidecat in evidenta prin blocurile optice duble, un numar semnificativ de priviri urmand sa atraga insa si grila uriasa de la nivelul partii frontale ori eleronul specific partii din spate.

Genesis GV60 - Galerie foto

Genesis GV60 - Galerie foto

Reteta caracteristica departamentului exterior continua cu multiple ornamente laterale de plastic, cu manere retractabile ale portierelor si jante din aliaj cu design unic, in timp ce meniul de la interior cuprinde inclusiv doua display-uri color pentru afisarea tuturor informatiilor si detaliilor vitale ale masinii, instalatie de climatizare cu reglare automata si unele comenzi tactile, scaune ventilate, bancheta si volan cu functie de incalzire, instalatie audio de la Bang & Olufsen s.a.m.d.

Asamblata pe binecunoscuta platforma E-GMP, prima generatie a electricei oferite de compania Genesis sub denumirea de GV60 este disponibila in versiuni cu numai unul sau doua motoare, ce pun la dispozitia clientilor si cumparatorilor 228, 318 ori 435 CP, cu mentiunea ca varianta de top se bucura si de o functie Boost. Sinonima cu o crestere a puterii maxime, vreme de zece secunde, pana la un total de 489 CP, dupa cate se spune.

Genesis GV60 - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (161) Poze Genesis GV60 - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 17 Mai 2022