Noua masina de serie de la Mercedes e la ani lumina in fata rivalilor: are display curbat de 55 de inch! Cum arata in realitate

Noua masina de serie de la Mercedes e la ani lumina in fata rivalilor: are display curbat de 55 de inch! Cum arata in realitate
  • Noua masina de serie de la Mercedes e la ani lumina in fata rivalilor
  • Are display curbat de 55 de inch! Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la putin peste 100.000 de euro - conform configuratorului oficial.

Anuntata in urma cu mai bine de jumatate de an - in a doua parte a primaverii lui 2021, mult anticipata versiune de serie a conceptului Mercedes Vision EQS stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Lista atractiilor principale culmineaza cu setul de trei display-uri de la nivelul plansei de bord - unite intr-o suprafata curbata cu o latime de 55 de inch, insa din peisaj nu lipsesc nici scaunele cu multiple functii de confort, afisajul pe parbriz cu realitate augmentata sau instalatia audio dezvoltata de specialistii Burmester.

Mercedes EQS

Mercedes EQS

Comercializata sub numele de EQS, respectiva masina se mai poate lauda - printre altele, si cu o caroserie finisata in doua culori, cu rulare semi-autonoma, cu directie integrala, cu portiere ce se inchid si deschid singure, dar si cu faruri inteligente, ce proiecteaza numeroase simboluri pe asfalt si pe ziduri.

Aceeasi mult anticipata versiune de serie a conceptului Mercedes Vision EQS a mai pregatit si o gama de motorizari suta la suta electrica, cumparatorii avand la dispozitie fie doar unul, fie doua motoare. In functie de configuratia finala, puterea maxima disponibila la apasarea acceleratiei variaza intre numai 292 si putin peste 760 de cai - astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea si intr-un timp de 3.4 secunde, conform ultimelor informatii si detalii oficiale cunoscute.

Nota de plata a impresionantei masini comercializate sub numele de EQS porneste, pe piata din Romania, de la suma de 102.480 euro si urca pana la 166.380 de euro - fara a pune insa la socoteala si costul eventualelor dotari si echipamente optionale, ce poate depasi destul de usor pragul de 20.000 de euro.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (134) Poze Mercedes EQS
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 1 Februarie 2022