Noua masina de serie de la Mercedes e la ani lumina in fata rivalilor: are display curbat de 55 de inch! Video

Noua masina de serie de la Mercedes e la ani lumina in fata rivalilor: are display curbat de 55 de inch! Video
  • Noua masina de serie de la Mercedes e la ani lumina in fata rivalilor
  • Are display curbat de 55 de inch!
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala a mult anticipatei limuzine electrice a fost programata chiar pentru ziua de maine, 15 aprilie 2021.

Asteptata cu sufletul la gura de o lume intreaga, versiunea pe baterii a noii game Mercedes S-Class este pe cale sa devina realitate. Doar cateva ore ne mai despart, mai exact, de premiera mondiala a masinii cunoscute publicului sub denumirea de EQS

Inainte insa de a renunta la absolut toate secretele sale - atat de ordin tehnic, cat si de ordin estetic, mult anticipata limuzina cu propulsie electrica revine intr-un ultim teaser video, menit sa creeze un plus de suspans.

Cu o durata de aproximativ 15 secunde, respectivul material surprinde primul EQS din istoria Mercedes inclusiv de la exterior. Acolo unde lista atractiilor principale va cuprinde si un set de blocuri optice frontale unite cu o banda iluminata din LED-uri.

Mult anticipata masina de lux cu propulsie suta la suta electrica a mai pregatit si o caroserie in doua culori, manere retractabile pentru portiere, jante uriase din aliaj, plus stopuri cu detalii interioare unice, printre altele.

Odata ajunsi in cabina, clientii versiunii pe baterii a noii game Mercedes S-Class se vor bucura de trei display-uri unite intr-o suprafata cu aspect curbat si o latime de pana la 141 de centimetri. Care-i confera panolului de bord un aspect extrem de futurist.

De asemenea, mult anticipata limuzina cu propulsie electrica a mai pregatit si o tapiterie din piele fina, dar si cusaturi realizate sub forma de carouri, plus guri de ventilatie cu aspect turbionar si sistem multimedia de top.

Sub capota, dupa cum precizam si anterior, primul EQS din istoria Mercedes va fi comercializat in doua configuratii diferite. Atat intr-o versiune EQS450+ capabila sa impresioneze prin eficienta, cat si intr-o varianta EQS580 4Matic cu performante de top.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 14 Aprilie 2021