Noul BMW X7 a debutat oficial. E diferit de tot ce vand bavarezii acum. Galerie foto completa

Noul BMW X7 a debutat oficial. E diferit de tot ce vand bavarezii acum. Galerie foto completa
  • Noul BMW X7 a debutat oficial
  • E diferit de tot ce vand bavarezii acum
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii au de ales - cel putin la momentul de fata, doar intre doua unitati pe benzina si numai un singur propulsor diesel.

Dezvelit publicului larg acum mai bine de 30 de zile, in prima jumatate a anului curent, mult anticipatul BMW X7 Facelift stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Oferit in schimbul unei sume care porneste de la 97.700 de euro - daca vine cumva vorba despre piata din Germania, respectivul model se remarca in special prin noul design al partii frontale, cu o pereche de faruri duble proaspat aparuta in peisaj.

Aceeasi varianta imbunatatita a masinii proiectate pentru a concura impotriva unor nume precum Mercedes GLS se mai poate lauda - la exterior, si cu o grila iluminata pentru radiator, si cu spoilere restilizate, un set de jante cu diametrul de pana la 23 de inch si blocuri optice posterioare redesenate. Pe cand meniul interior cuprinde inclusiv un display curbat masiv si lumini ambientale extrem de interesante.

BMW X7 Facelift

BMW X7 Facelift

BMW X7 Facelift

Comercializat la preturi incepand de la 97.700 de euro - dupa cum mentionam, de altfel, si anterior, mult anticipatul BMW X7 Facelift isi va intampina cumparatorii, cel putin la momentul de fata, doar in doua versiuni pe benzina si numai o singura optiune pe motorina. Fiecare configuratie se bucura in standard - daca mai trebuia cumva precizat, atat de o cutie automata, cat si de tractiunea integrala xDrive.

In configuratia de baza - botezata xDrive40i, noul SUV al bavarezilor dispune de un propulsor cu sase cilindri in linie si o capacitate de trei litri - care dezvolta circa 381 CP. Cu prezenta unei unitati similare - cu exceptia puterii maxime, de 352 CP, se va putea lauda si aroma xDrive40d, un alt punct comun constand in tehnologia MHEV pe 48 de volti, sinonima cu extra 11 cai putere, anunta fisa cu specificatii tehnice.

Pachetul caracteristic proaspat lansatului BMW X7 Facelift se sfarseste cu savoarea de performanta M60i - animata de un motor V8 de 4.395 de centimetri cubi si 530 CP, electrificat la randul sau cu ajutorul unui sistem micro-hibrid pe 48V, ce pune la bataie un boost temporar de 11 cai putere. Drept urmare - cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 4.7 secunde.

BMW X7 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (177) Poze BMW X7 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 3 Iunie 2022