OZN, frate! Cea mai noua masina de la Toyota arata ca o farfurie zburatoare! Cat costa

OZN, frate! Cea mai noua masina de la Toyota arata ca o farfurie zburatoare! Cat costa
  • OZN, frate!
  • Cea mai noua masina de la Toyota arata ca o farfurie zburatoare!
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri Bi-LED. Plus jante pe 18 inch, climatizare automata si display central tactil.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de jumatate de an, primul bZ4X din istoria companiei Toyota are - incepand de azi, si un pret de vanzare. Intr-o alta ordine de idei, nota de plata a celei mai noi masini din oferta producatorului nipon porneste - peste Ocean, pe piata din SUA, de la aproximativ 42.000 de dolari.

Comercializata sub indicativul XLE, varianta de baza a respectivei electrice dispune de numai un singur motor - ce livreaza persoanei de la volan undeva in jurul a 201 CP. Alimentata de o baterie cu capacitatea de 71.4 kWh, aceasta versiune anunta o autonomie maxima ce echivaleaza cu 405 kilometri.

Toyota bZ4X - Galerie foto

Toyota bZ4X - Galerie foto

Daca vine vorba - in schimb, despre lista cu dotari standard, cea mai ieftina optiune din noua gama Toyota bZ4X se bucura si de o pereche de faruri Bi-LED. Totodata, din meniu nu lipsesc nici setul de jante din aliaj pe 18 inch, instalatia de climatizare cu reglare automata a temperaturii sau display-ul central cu functie tactila.

Aceeasi masina cu propulsie electrica a japonezilor se vinde si intr-o configuratie cu doua motoare - sinonima cu 214 CP. In ciuda unei baterii mai mari, cu o capacitate de 72.8 kWh, autonomia maxima nu va trece de 366 de kilometri, potrivit ultimelor date prezentate de compania producatoare publicului larg.

Primul bZ4X din istoria Toyota isi va intampina clientii in doua versiuni diferite de echipare - variantei XLE alaturandu-i-se o savoare pe nume Limited. Ce ofera - fara costuri suplimentare, si faruri Multi-LED, si jante pe 20 de inch, si scaune cu functie de ventilatie, volan incalzit, camera de 360 de grade, cheie digitala s.a.m.d.

Toyota bZ4X - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (332) Poze Toyota bZ4X - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 6 Mai 2022