Prima masina electrica de la Mazda a primit un generator pe benzina dupa ce tot internetul a ras de autonomia sa mica

Prima masina electrica de la Mazda a primit un generator pe benzina dupa ce tot internetul a ras de autonomia sa mica
  • Prima masina electrica de la Mazda a primit un generator pe benzina...
  • ... dupa ce tot internetul a ras de autonomia sa mica
Distribuie pe Facebook

Botezata MX-30 e-Skyactiv R-EV, noua versiune de motorizare va putea parcurge pana la 600 de kilometri cu numai un singur plin. Aparent.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de trei ani, inca din ultima parte a lui 2019, prima electrica din istoria Mazda a revenit de curand - chiar zilele acestea, in lumina intensa a reflectoarelor.

Explicatia? Controversata masina comercializata sub denumirea de MX-30 a primit - recent - o noua varianta de motorizare, cu lista ingredientelor caracteristice retetei pe nume MX-30 e-Skyactiv R-EV debutand cu un motor electric de 170 CP.

Mazda MX-30 e-Skyactiv R-EV

Fisa cu specificatii de ordin tehnic continua, dupa cate se pare, cu o baterie de doar 17.8 kWh, astfel ca respectiva Mazda nu va putea parcurge - in modul de rulare EV, ce este drept, decat 85 de kilometri.

Oferta primului MX-30 e-Skyactiv R-EV cuprinde - din fericire - inclusiv un propulsor rotativ, pe post de generator, cu rezervor de 50 de litri. Astfel ca autonomia totala a masinii in cauza se invarte in jurul unei valori de 600 de kilometri.

Aceeasi Mazda promite, in teorie, si un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de accelatie la podea, in aproximativ 9.1 secunde - pe cand viteza de top nu depaseste 140 de kilometri pe ora.

Mazda MX-30 e-Skyactiv R-EV

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Mazda MX-30 e-Skyactiv R-EV
mai multe