Prima Skoda cu tractiune spate din istoria lumii moderne a primit o noua versiune. Jantele pe 21 de inch si tapiteria din piele sunt standard

Prima Skoda cu tractiune spate din istoria lumii moderne a primit o noua versiune. Jantele pe 21 de inch si tapiteria din piele sunt standard
  • Prima Skoda cu tractiune spate din istoria lumii moderne a primit o noua versiune
  • Jantele pe 21 de inch si tapiteria din piele sunt standard
Distribuie pe Facebook

Fara costuri suplimentare mai sunt oferite, de asemenea, si grila iluminata de la nivelul partii frontale, geamurile spate cu tenta fumurie sau volanul cu parte inferioara plata si functie de incalzire.

Prezentata publicului larg inca de la inceputul toamnei anului anterior, prima Skoda cu tractiune spate din istoria lumii moderne se vinde la momentul de fata in numeroase versiuni si configuratii. Printre optiunile puse zilele acestea la dispozitia clientilor gamei comercializate sub denumirea de Enyaq iV se regaseste, mai nou, si o varianta botezata Founders Edition.

Disponibila la vanzare in schimbul unei sume de peste 46.720 de lire sterline, daca vine vorba cumva despre piata din Marea Britanie, respectiva masina nu vine decat in doua nuante, ambele metalizate, pe nume Black Magic si Arctic Silver.

Skoda Enyaq iV Founders Edition

Skoda Enyaq iV Founders Edition

Reteta specifica departamentului exterior continua cu jantele din aliaj cu diametrul de 21 de inch si accente de culoarea cuprului sau argintii, in functie de nuanta de la nivelul caroseriei, acestora alaturandu-li-se o grila frontala iluminata, unele logo-uri laterale, plus geamuri spate cu tenta fumurie. Potrivit primelor informatii si detalii oficiale oferite publicului larg.

Noua editie Founders a gamei Enyaq iV de la Skoda a mai pregatit, la interior, de cealalta parte a portierelor, si o tapiterie din piele neagra, ornamente piano black si insertii de culoarea coniacului, conform comunicatului de presa dat publicitatii.

Respectiva masina se mai bucura, la nivel de cabina, si de pedale din aluminiu, dar si de plafon negru, de covorase realizate din material textil si un volan sport, cu trei spite cu parte inferioara plata si functie de incalzire. Aceeasi lista cu echipamente si dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu matrice de LED-uri, instrumete de bord digitale, navigatie cu display de 13 inch etc.

Sub capota, un motor electric livreaza, exclusiv rotilor spate, pana la 204 cai putere si 310 Newton-Metri, de unde si timpul de 8.7 secunde specific ecuatiei 0 - 100 de kilometri pe ora, bateria de 82kWh asigurand o autonomie de 532 de kilometri.

Aceeasi versiune Enyaq iV Founders Edition se va mai putea lauda si cu o productie limitata la doar 1.895 de exemplare, unde 1.895 reprezinta anul fondarii brand-ului de catre Vaclav Laurin si Vaclav Klement, doar 50 de unitati ale respectivei variante fiind insa programate sa ajunga pe piata din Marea Britanie, la clienti. Au mai tinut sa precizeze oamenii aflati la carma Skoda.

Skoda Enyaq iV Founders Edition

Distribuie pe Facebook
mai multe