Primul pick-up de la Tesla a debutat oficial si e diferit de tot ce ai vazut la viata ta. Americanii au publicat acum noi detalii despre celebrul Cybertruck

Primul pick-up de la Tesla a debutat oficial si e diferit de tot ce ai vazut la viata ta. Americanii au publicat acum noi detalii despre celebrul Cybertruck
  • Primul pick-up de la Tesla a debutat oficial si e diferit de tot ce ai vazut la viata ta
  • Americanii au publicat acum noi detalii despre celebrul Cybertruck
Distribuie pe Facebook

Daca totul decurge conform ultimelor planuri si predictii, productia de serie va lua startul pe parcursul lui 2022.

Anuntat in urma cu mai bine de doi ani, primul pick-up de la Tesla se apropie cu pasi mari si repezi de clipa in care va invada strazile - pe de o parte, si showroom-urile, pe de alta parte, regasite pe planeta Pamant. Asteptat cu sufletul la gura de o lume intreaga, celebrul Cybertruck isi va intampina insa clientii si cumparatorii intr-o formula complet diferita de cea originala, aparent.

Conform unor informatii si detalii publicate zilele trecute, pe platforma Twitter, de Elon Musk, lista optiunilor disponibile la nivelul gamei de motorizari va fi compusa, initial, doar dintr-o singura varianta, cu respectiva versiune mizand pe un sistem de propulsie format din patru motoare electrice.

Ulterior, primul pick-up de la Tesla ar putea pune, de ce nu, la dispozitia clientilor si cumparatorilor sai si configuratiile promise anterior, cu una, doua si trei unitati la datorie. Despre care se preciza ca ii vor conferi celebrului Cybertruck posibilitatea de a sprinta de la 0 la 96 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, intr-un timp mai mic de trei secunde, plus o autonomie de 800+ kilometri.

Momentan, Elon Musk nu a oferit niciun fel de informatie sau detaliu oficial despre pretul de vanzare, insa este de asteptat ca nota de plata sa depaseasca pragul de 69.900 de dolari, inainte de a lua in calcul si pune la socoteala si costul eventualelor dotari si echipamente optionale, bineinteles.

Tesla Cybertruck in trafic

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 7 Decembrie 2021