Skoda nu a glumit cand a spus ca lanseaza un SUV cu alura de Coupe si tractiune spate. Cehii au anuntat acum data premierei mondiale

Skoda nu a glumit cand a spus ca lanseaza un SUV cu alura de Coupe si tractiune spate. Cehii au anuntat acum data premierei mondiale
  • Skoda nu a glumit cand a spus ca lanseaza un SUV cu alura de Coupe si tractiune spate
  • Cehii au anuntat acum data premierei mondiale
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu reprezinta - pentru moment, decat un mister si o necunoscuta uriase, insa preturile de vanzare ar putea porni de la aproape 40.000 de euro.

Prezentata publicului larg inca de la inceputul toamnei anului anterior, prima Skoda cu tractiune spate din istoria lumii moderne e disponibila - zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor masinii comercializate sub numele de Enyaq se va numara - pe viitor, si o varianta cu alura de Coupe, daca mai trebuia precizat.

Anuntata in urma cu aproximativ trei luni si jumatate, in saptamana 30 august - 5 septembrie, respectiva creatie va debuta oficial, in premiera mondiala, in data de 31 ianuarie 2022 - potrivit ultimelor informatii si detalii publicate de conducerea companiei producatoare.

Jumatatea noului Volkswagen ID.5, viitoarea Skoda Enyaq Coupe isi va intampina cumparatorii - asemenea versiunii standard, atat in configuratii cu un singur motor si intreaga putere livrata rotilor spate, cat si in variante cu doua unitati de propulsie - plus tractiune integrala in dotarea standard. Optiunea de top ar putea oferi circa 265 de cai si 425 de Newton-Metri.

Construita pe platforma MEB, respectiva masina va beneficia - printre altele, si de o grila iluminata, de faruri cu matrice de LED-uri, jante din aliaj de pana la 21 de inch, tapiterie din materiale reciclate, instalatie audio de la Canton, instrumente de bord digitale si display central de 13".

Distribuie pe Facebook
mai multe