Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta ca a primit peste 21.000 de comenzi intr-o singura zi

Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta ca a primit peste 21.000 de comenzi intr-o singura zi
  • Toata lumea se inghesuie sa o cumpere
  • Compania producatoare anunta ca a primit peste 21.000 de comenzi intr-o singura zi
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in aproximativ 3.5 secunde, printre multe altele.

Anuntata in urma cu mai putin de trei saptamani, in cea de-a doua jumatate a lunii anterioare, prima masina pe care Kia o construieste pe o platforma destinata exclusiv electricelor reprezinta un real succes comercial. O demonstreaza numarul de peste 21.000 de comenzi inregistrate de compania producatoare intr-o singura zi, doar in Coreea de Sud.

Programata sa ajunga, in showroom-uri, in urmatoarea perioada de timp, gama pe nume EV6 va fi oferita in trei variante diferite, dupa cum precizam si zilele trecute.

Kia EV6 - Poze noi

Kia EV6 - Poze noi

Kia EV6 - Poze noi

In configuratia de top GT, prima masina pe care Kia o construieste pe o platforma destinata exclusiv electricelor a pregatit doua motoare si pana la 585 de cai putere pe ambele punti. Rezultatul: o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in numai 3.5 secunde, capabila sa le dea mari batai de cap sportivelor semnate Porsche, Ferrari si Lamborghini.

Livrata alaturi de o baterie de 77.4 kWh, versiunea GT a gamei EV6 mai promite, de asemenea, si o viteza maxima deloc neglijabila, de circa 260 de kilometri pe ora.

De o baterie de 77.4 kWh se bucura si varianta intermediara, comercializata sub indicativul GT Line. In aceasta formula, prima masina pe care Kia o construieste pe o platforma destinata exclusiv electricelor fie doar un singur motor, cu 228 de cai putere pe puntea spate, fie doua motoare cu 325 de cai putere pe ambele puinti, conform companiei producatoare.

Versiunea de baza a gamei EV6 vine o baterie de 58.0 kWh si un motor cu 170 de cai putere pe puntea spate / doua motoare cu 235 de cai putere pe ambele punti.

Seria vestilor bune despre prima masina pe care Kia o construieste pe o platforma destinata exclusiv electricelor continua cu autonomia de 510+ kilometri, specifica celei mai eficiente variante. Reteta disponibila cuprinde inclusiv incarcare ultra-rapida, 4.5 minute pentru 100 de kilometri si instalatie audio cu 14 difuzoare de la Meridian, printre multe altele.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Kia EV6 - Poze noi
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 2 Aprilie 2021