Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta ca timpul de asteptare ajunge la sase luni

Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta ca timpul de asteptare ajunge la sase luni
  • Toata lumea se inghesuie sa o cumpere
  • Compania producatoare anunta ca timpul de asteptare ajunge la sase luni
Distribuie pe Facebook

Performanta respectivei masini este cu atat mai impresionanta cu cat costul unui singur exemplar variaza intre 88.412 si 194.047 euro, inainte de a pune la socoteala si eventualele dotari optionale.

Lansata cu surle si trambite in urma cu aproximativ doi ani, chiar la inceputul toamnei lui 2019, prima electrica de la Porsche reprezinta un real succes. O spune insusi Oliver Blume, seful companiei producatoare, care a declarat recent, in cadrul evenimentului IAA Mobility de la Munchen, ca timpul de asteptare pentru Taycan e de sase luni.

Cererea uriasa nu este insa singurul factor vinovat de aceasta situatie, o mare vina purtand-o si actuala criza de semiconductori, potrivit oficialului german.

Porsche Taycan

Prima electrica de la Porsche e disponibila la vanzare, pe piata auto din Romania, la preturi incepand de la 88.412 euro. Nota de plata urca pana la suma de 194.047 euro, inainte de a pune la socoteala, evident, costurile eventualelor echipamente si dotari optionale.

Noua gama Taycan isi intampina clientii in doua versiuni de caroserie.

Intr-o alta ordine de idei, prima electrica de la Porsche este comercializata nu doar sub forma unei berline cu alura de coupe, ci si intr-o varianta oferita sub numele de Cross Turismo. Aceasta din urma ar putea reprezenta optiunea perfecta la SUV-urile pe baterii, multumita atat unei garzi la sol superioare, cu aproximativ 30 de milimetri mai mare, cat si unui pachet special botezat Off-Road Design si modului de conducere Gravel.

Porsche Taycan

Porsche Taycan

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Porsche Taycan
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 7 Septembrie 2021