Un BMW X6 pentru iubitorii de electrice: Volkswagen prezinta oficial primul sau SUV Coupe pe baterii. Cat costa in Romania

Un BMW X6 pentru iubitorii de electrice: Volkswagen prezinta oficial primul sau SUV Coupe pe baterii. Cat costa in Romania
  • Un BMW X6 pentru iubitorii de electrice
  • Volkswagen prezinta oficial primul sau SUV Coupe pe baterii
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus un display central cu o diagonala de 12 inch.

Prezentat publicului larg inca de la inceputul toamnei anului 2020, primul SUV cu propulsie electrica de la Volkswagen se vinde - zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara, mai nou, si o varianta cu alura de Coupe.

Comercializata sub denumirea de ID.5, respectiva masina a fost lansata, de curand, si pe piata din Romania. La preturi incepand de la suma de 50.100 de euro, potrivit datelor de pe site-ul importatorului local.

VW ID.5 si VW ID.5 GTX

VW ID.5 si VW ID.5 GTX

VW ID.5 si VW ID.5 GTX

Meniul variantei cu alura de Coupe a primului SUV cu propulsie electrica de la Volkswagen debuteaza cu o versiune Pro de 174 de cai - ce necesita 10.4 secunde pentru a sprinta de la 0 la 100 de kilometri pe ora. Autonomia maxima se invarte in jurul valorii de 516 kilometri.

De cealalta parte, lista cu dotari standard cuprinde inclusiv un set de faruri cu LED. Plus jante pe 19 inch, climatizare automata, ceasuri de bord digitale, display central de 12 inch, scaune incalzite pentru sofer si pasager.

Aceeasi varianta cu alura de Coupe a primului SUV cu propulsie electrica de la Volkswagen, comercializata sub denumirea de ID.5, mai este disponibila - pe piata din Romania, si intr-o versiune Pro Performance. Acompaniata de un motor capabil sa produca aproximativ 204 CP.

Respectiva masina promite sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 8.4 secunde, in timp ce autonomia maxima ramane neschimbata. Urcand, conform fisei cu specificatii tehnice, pana la pragul de 516 kilometri.

Intr-un final, clientii vor mai putea opta si pentru o configuratie GTX, singura oferita alaturi de doua motoare si - extrem de important, tractiune integrala. Plus 299 de cai, un 0 - 100 de kilometri pe ora in 6.2 secunde si o autonomie maxima de 491 de kilometri, dupa cate se pare.

VW ID.5 si VW ID.5 GTX

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (49) Poze VW ID.5 si VW ID.5 GTX
mai multe