Volkswagen a inceput productia masinii camuflate in Opel. Cum arata primul exemplar fabricat

Volkswagen a inceput productia masinii camuflate in Opel. Cum arata primul exemplar fabricat
  • Volkswagen a inceput productia masinii camuflate in Opel
  • Cum arata primul exemplar fabricat
Distribuie pe Facebook

Mult anticipatul produs al companiei din Wolfsburg va debuta oficial chiar la sfarsitul lunii viitoare.

Surprins de-a lungul timpului in ipostaze dintre cele mai inedite - uneori camuflat in Opel, alterior deghizat in Kia, primul SUV cu propulsie 100% electrica din istoria marcii Volkswagen a intrat de curand in productia de serie, la fabrica din Zwickau. Noua masina, cunoscuta oficial sub denumirea de ID.4, foloseste aceeasi platforma precum prima Skoda cu tractiune spate din istoria lumii moderne, Enyaq iV.

Premiera mondiala va avea loc, dupa cum precizam inclusiv anterior, numai cateva randuri mai sus, chiar la sfarsitul lunii viitoare, atunci cand vom afla, intr-un final, si specificatiile tehnice exacte.

In clipa de fata, despre mult anticipatul produs al companiei cu sediul in Wolfsburg se preconizeaza ca va fi disponibil in nenumarate versiuni si configuratii, atat cu un singur motor si (doar) tractiune spate, cat si cu doua motoare - cate unul pentru fiecare punte in parte, plus tractiune integrala. In functie de alegerea clientului, puterea maxima ar urma sa urce pana la 306 CP, iar autonomia sa sara 500 km.

Toata povestea noului Volkswagen ID.4 va deveni cunoscuta publicului larg la sfarsitul lunii viitoare, in timp ce primul exemplar fabricat poate fi admirat - partial, ce este drept, in urmatorul video.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 21 August 2020