Volkswagen ofera pentru prima data in istorie masina asta. Cat costa in Romania

Volkswagen ofera pentru prima data in istorie masina asta. Cat costa in Romania
  • Volkswagen ofera pentru prima data in istorie masina asta
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza 6.2 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu numai o singura luna - in cea de-a doua jumatatea a primaverii anului 2021, masina pe care Volkswagen o comercializeaza sub denumirea de ID.4 GTX a fost lansata in acest inceput de saptamana - zilele acestea, si pe piata din Romania. La preturi incepand de la 52.644 de euro.

Acompaniata de doua motoare electrice - care lucreaza impreuna cu un sistem de tractiune integrala, varianta de performanta a gamei ID.4 a germanilor vine cu 299 de cai pe ambele punti.

VW ID.4 GTX

VW ID.4 GTX

Drept urmare, masina pe care Volkswagen o comercializeaza sub denumirea de ID.4 GTX are nevoie de doar 3.2 secunde pentru a rezolva problema acceleratiei de la 0 la 60 de kilometri pe ora, respectiv 6.2 secunde pentru a sprinta de la 100 de kilometri pe ora. Viteza maxima este limitata la 180 de kilometri pe ora.

In ceea ce priveste dotarea standard, varianta de performanta a gamei ID.4 se mai bucura si de jante din aliaj cu diametrul de 20 de inch, plus o tapiterie din stofa cu design special - pentru inceput.

Masina pe care Volkswagen o comercializeaza sub denumirea de ID.4 GTX mai ofera - fara costuri suplimentare, dar si faruri cu matrice de LED-uri, si instalatie Air care Climatronic. Aceeasi suma de 52.644 de euro mentionata si anterior cuprinde inclusiv scaune incalzite, iluminare ambientala, senzori de parcare - si altele.

VW ID.4 GTX

VW ID.4 GTX

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (38) Poze VW ID.4 GTX
mai multe