Audi si BMW nu pot concura cu asa ceva. Noul Mercedes S-Class are un afisaj pe parbriz la care A8 si Seria 7 doar viseaza

Audi si BMW nu pot concura cu asa ceva. Noul Mercedes S-Class are un afisaj pe parbriz la care A8 si Seria 7 doar viseaza
  • Audi si BMW nu pot concura cu asa ceva
  • Noul Mercedes S-Class are un afisaj pe parbriz la care A8 si Seria 7 doar viseaza
Distribuie pe Facebook

Mult anticipatul automobil de lux al companiei din Stuttgart va debuta oficial chiar la inceputul acestei toamne.

Lansat pe piata in urma cu mai bine de sapte ani, actualul Mercedes S-Class se apropie cu pasi mari si repezi de sfarsitul glorioasei sale cariere. Un nou model va debuta oficial chiar la inceputul acestei toamne, pe data de 2 a lunii septembrie, iar duo-ul format din actualele generatii ale limuzinelor Audi A8 si BMW Seria 7 are motive serioase sa se teama.

Mercedes S-Class: Airbag-uri

Dupa cum mentionam inclusiv anterior, viitorul automobil de lux al companiei din Stuttgart va fi primul din lume care dispune de airbag-uri capabile sa protejeze ocupantii locurilor spate in cazul unui accident frontal.

Meniul oferit de noul Mercedes S-Class (W223) va continua cu un display central de dimensiuni mai mult decat generoase, ce gazduieste urmatoarea generatie a celebrului sistem de infotainment MBUX. Amplasat vertical, ecranul respectiv - ce este disponibil si cu tehnologie OLED, plus feedback haptic, elimina complet nevoia instalarii unor butoane fizice.

Intr-un final, viitorul automobil de lux al companiei din Stuttgart, care-si propune sa faca uitate modelele Audi A8 si BMW Seria 7, va mai beneficia si de un afisaj pe parbriz revolutionar, cu realitate augmentata.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Inovatii auto DATA PUBLICĂRII: 29 Iulie 2020