Mercedes anunta intoarcerea REGELUI. Noul S-CLASS va fi primul automobil din lume care ofera aceasta dotare

Mercedes anunta intoarcerea REGELUI. Noul S-CLASS va fi primul automobil din lume care ofera aceasta dotare
  • Mercedes anunta intoarcerea REGELUI
  • Noul S-CLASS va fi primul automobil din lume care ofera aceasta dotare
Distribuie pe Facebook

Debutul mult anticipatului model de lux al companiei din Stuttgart va avea loc chiar in aceasta toamna, in cursul lunii septembrie.

La mai bine de doua saptamani de la publicarea primelor informatii oficiale, Mercedes anunta noi detalii despre urmatorul S-Class. Programat sa debuteze chiar in aceasta toamna, pe data de 2 a lunii septembrie, automobilul asteptat cu sufletul la gura de o intreaga planeta va fi primul din lume care va beneficia de airbag-uri capabile sa protejeze ocupantii locurilor spate in cazul unui accident frontal.

Mercedes S-Class: Airbag-uri

Producatorul din Stuttgart nu a facut, cel putin pentru moment, si alte precizari cu privire la sistemul respectiv de siguranta, dar din fotografia ce insoteste comunicatul cu pricina pare sa reiasa ca inovatoarele airbag-uri vor avea forma literei U si vor fi instalate in scaunele soferului / pasagerului fata.

Cel mai nou comunicat de presa cu privire la mult anticipatul model de lux mai vorbeste si despre alte echipamente menite sa asigure siguranta pasagerilor de la bord, precum functia PRE-SAFE® Impulse Side. Care va lucra alaturi de viitoarea suspensie E-ACTIVE BODY CONTROL pentru ridica... caroseria in cazul unui impact lateral.

Dupa cum precizam inclusiv anterior, urmatorul Mercedes S-Class va fi oferit spre vanzare si intr-o versiune cu propulsie complet electrica, ce va putea sa parcurga peste 700 de kilometri cu o singura incarcare a bateriei din dotare.

In plan estetic, automobilul asteptat cu sufletul la gura de o intreaga planeta nu va aduce mari imbunatatiri, ultimele imagini spion scotand la iveala mai degraba o evolutie subtila decat o revolutie in adevaratul sens al cuvantului. Nu insa si la interior, acolo unde potentialii clienti vor descoperi un display tactil de dimensiuni generoase, care transforma comenzile fizice in simple elemente de domeniul trecutului.

Noul Mercedes S-Class - Poze spion

Noul Mercedes S-Class - Poze spion

Noul Mercedes S-Class - Poze spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Noul Mercedes S-Class - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Inovatii auto DATA PUBLICĂRII: 27 Iulie 2020