6 zile pana la prima editie a Cupei FRAS-Dunlop la karting

6 zile pana la prima editie a Cupei FRAS-Dunlop la karting
In perioada 2-4 iulie, circuitul AMCKart din Bucuresti (Tunari, Soseaua de Centura Bucuresti nr.5A) va gazdui prima editie a Cupei FRAS-Dunlop la karting.
Distribuie pe Facebook
Clasele pe care organizatorul le propune participantilor sunt:
1. KF2: peste 15 ani
2. KZ2: peste 15 ani
3. KF3: 12 - 15 ani
4. MINI: 8 - 12 ani
5. PUFO: 6 - 8 ani
6. NATIONAL 1: 60 cmc + 80 cmc
7. NATIONAL 2: 100 cmc + 125 cmc

O clasa de cilindree se constituie cu minimum 5 karturi inscrise si admise la verificarea tehnica initiala. FRAS acorda licenta "one event" gratuit pentru aceasta competitie tuturor pilotilor care doresc sa participe. Sunt admise in concurs karturi din clasele KF3, KF2, KZ2, in conformitate cu Regulamentul Tehnic al CIK pentru clasele susmentionate, pentru clasa MINI in conformitate cu Regulamentul Tehnic al CIK/2009.

Centrul international de karting competitional si de agrement AMCKART este construit pe o suprafata de 63.000 mp si cuprinde o pista outdoor si o pista indoor. Pista outdoor (unde se desfasoara concursul) are o lungime totala de 1.240 m, o latime de 8 si 10 m si respecta normele Comisiei Intenationale de Karting (CIK). Pista outdoor este completata de un spatiu tehnic de 2600 mp, padock-uri pentru 200 de concurenti, 2 tribune cu o capacitate totala de 500 de locuri si iluminare nocturna.

Prima editie a Cupei FRAS-Dunlop la karting este al treilea eveniment organizat in 2010 de Hatters Motorsport, dupa Raliul Argesului si Muscel Racing Contest, competitii incluse in Campionatul National de Raliuri si Campionatul National de Viteza in Coasta. Organizatorul, impreuna cu FRAS si Dunlop, isi propun ca evenimentul programat in 2-4 iulie sa continue si demersurile eco si umanitare initiate cu prilejul celor deja amintite, si, in egala masura, sa continue traditia surprizelor placute oferite concurentilor si spectatorilor.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Karting DATA PUBLICĂRII: 26 Iunie 2010