A fost pentru prima oara cand Volkswagen a vandut un asemenea model. Nemtii au lansat acum o versiune mult imbunatatita

A fost pentru prima oara cand Volkswagen a vandut un asemenea model. Nemtii au lansat acum o versiune mult imbunatatita
  • A fost pentru prima oara cand Volkswagen a vandut un asemenea model
  • Nemtii au lansat acum o versiune mult imbunatatita
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie o gama variata de motorizari turbo - inclusiv un benzinar de doi litri si 245 de cai putere.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ patru ani - in cadrul editiei din 2017 a celebrului Salon Auto International de la Geneva, cea dintai generatie a gamei comercializate de Volkswagen sub denumirea de Tiguan Allspace a primit de curand - chiar zilele acestea, un facelift major. Anticipata de o fotografie (de tip teaser) publicata recent, versiunea mult imbunatatita a respectivei masini adopta o reteta extrem de familiara.

Imprumutata - mai mult sau mai putin surprinzator - de la proaspat (re)lansatul Volkswagen Tiguan Facelift, lista atractiilor exterioare porneste cu noul aspect al partii frontale, specialistii departamentului de design alegand sa restilizeze complet atat blocurile optice, cat si grila radiatorului sau elementele spoilerului.

Volkswagen Tiguan Allspace Facelift

Volkswagen Tiguan Allspace Facelift

Reteta specifica celei dintai generatii a gamei comercializate de Volkswagen sub denumirea de Tiguan Allspace continua - in urma faceliftului despre care discutam si anterior, cu diferite optiuni proaspete la nivel de jante - plus cateva modificari in partea din spate a caroseriei. La interior - de cealalta parte a portierelor, versiunea imbunatatita a respectivei masini vine cu instrumente de bord digitale si sistem de climatizare a la Arteon Facelift.

Odata ajunsi in cabina, viitorii pasagerii vor mai descoperi - in functie echiparea si optionalele bifate, evident - un volan cu design in trei spite si comenzi tactile, ecran color cu diagonala de pana la zece inch, incarcare wireless a telefonului mobil si o instalatie audio de inalta fidelitate semnata de specialistii Harman Kardon.

Daca vine vorba despre motorizari disponibile, facelift-ul aplicat recent transforma cea dintai generatie a gamei comercializate de Volkswagen sub denumirea de Tiguan Allspace - dupa cum precizam si anterior, intr-un camp de lupta pentru mai multe unitati TSI si TDI. Vorbim - mai precis, despre 1.5 si 2.0 litri, ce ii vor permite versiunii imbunatatite a respectivei masini sa ofere puteri maxime chiar si 245 de cai, asemeni unui Golf GTI.

Volkswagen Tiguan Allspace Facelift

Volkswagen Tiguan Allspace Facelift

Volkswagen Tiguan Allspace Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Volkswagen Tiguan Allspace Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Mai 2021