Alfa Romeo 4C - Noi detalii si imagini ies la iveala!

Alfa Romeo 4C - Noi detalii si imagini ies la iveala!
Doar o saptamana a mai ramas pana la debutul editiei din acest an a Salonului Auto de la Geneva, un motiv numai bun pentru ca italienii de la Alfa Romeo sa publice noi fotografii oficiale, dar si primele informatii de ordin tehnic cu privire la mult anticipatul model 4C Coupe.
Distribuie pe Facebook

Asa cum precizam si in urma cu aproximativ doua saptamani, noua Alfa Romeo 4C
ascunde sub capota, montat central, un propulsor turbo cu patru cilindri in linie si o capacitate de 1.750 centimetri cubi, capabil sa puna la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 240 cai putere.

Alfa Romeo 4C - Imagini noi

De asemenea, din meniul tehnic nu lipsesc nici transmisia TCT cu dublu-ambreiaj sau sistemul de tractiune spate, lista cu atractii principale incheindu-se in cele din urma cu sasiul monococ realizat din fibra de carbon, ce promita sa mentina greutatea supercarului italian sub pragul celor 1.000 de kilograme.

Alfa Romeo 4C - Imagini noi

Pe plan estetic, noua Alfa Romeo 4C se bucura de acelasi design exterior dramatic-stilizat precum versiunea concept, dezvaluita in premiera mondiala in urma cu aproximativ doi ani, tot in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Alfa Romeo 4C - Imagini noi

In ceea ce priveste aspectul interior, mult anticipatul supercar italian se poate lauda, asa cum se observa si in prima fotografie oficiala, cu scaune imbracate in piele, ce ofera un suport lateral marit, cu o plansa de bord indreptata catre sofer, dar si cu numeroase insertii de fibra de carbon.

Alfa Romeo 4C - Imagini noi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Alfa Romeo 4C - Imagini noi
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Februarie 2013