Asta primesti daca nu platesti nimic in plus. Cum arata masina camuflata de Volkswagen in Dacie in versiunea cheala

Asta primesti daca nu platesti nimic in plus. Cum arata masina camuflata de Volkswagen in Dacie in versiunea cheala
  • Asta primesti daca nu platesti nimic in plus
  • Cum arata masina camuflata de Volkswagen in Dacie in versiunea cheala
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare diesel cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri livreaza rotilor de pe puntea fata undeva in jurul a 102 cai.

Prezentata publicului larg acum mai bine de zece luni, cea mai recenta generatie a masinii cunoscute sub numele de Volkswagen Caddy se vinde zilele acestea si pe piata din Romania, la preturi incepand de la 27.030 de euro. In schimbul acestei sumei de bani, versiunea de baza a respectivei creatii ofera o motorizare diesel de doi litri si 102 cai putere, cuplata la o transmisie manuala cu sase rapoarte, potrivit configuratorului oficial.

Echiparea standard cuprinde jante din otel cu diametrul de 16 inch, aer conditionat cu reglare electronica, plus faruri duble cu halogen si bancheta spate rabatabila.

De asemenea, cea mai ieftina varianta a masinii surprinse anterior camuflata in Dacie mai ofera, fara costuri suplimentare, si usi culisante ori display central cu diagonala de 16.5 centimetri, de exemplu. In suma de 27.030 de euro mentionata anterior mai sunt cuprinse si cruise control + limitator de viteza, Front Assist, Lane Assist, asistenta la virare, inclusiv functie de franare la detectarea vehiculelor de pe sens opus in viraj etc.

Vopseaua metalizata, jantele din aliaj usor cu diametrul de pana 17 inch, dar si farurile cu LED sau instalatia Air Care Climatronic sunt, in schimb, optionale.

Cea mai recenta generatie a masinii cunoscute sub numele de Volkswagen Caddy este construita pe platforma modulara MQB si se vinde zilele acestea pe piata din Romania in trei versiuni diferite de echipare. De cealalta parte, gama de motorizari este compusa dintr-o singura unitate 2.0 TDI, pe care clientii o pot servi fie in compania a 122 CP, fie cu doar 102 CP sub capota, ambele optiuni lucrand alaturi de o cutie manuala.

Volkswagen Caddy - Versiunea de baza

Volkswagen Caddy - Versiunea de baza

Volkswagen Caddy - Versiunea de baza

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Volkswagen Caddy - Versiunea de baza
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Octombrie 2020