Asta primesti daca nu platesti nimic in plus. Uite cum arata noul Audi A3 in varianta "cheala"

  • Noul Audi A3 porneste in Romania de la 28.070 de euro
  • Versiunea de baza ofera un benzinar 1.5 turbo de 150 CP
  • Pachetul standard cuprinde inclusiv faruri cu LED
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un benzinar turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.5 litri dezvolta o putere maxima de 150 CP.

Dezvelita oficial chiar la inceputul acestei luni, cea mai recenta generatie a compactei Audi A3 este disponibila pe piata din Romania la preturi incepand de la putin peste 28.000 de euro. Asa cum precizam si anterior, varianta de baza a masinii germane mizeaza pe un benzinar turbo de 1.5 litri si 150 de cai putere, cuplat la o transmisie manuala in sase rapoarte si un sistem de tractiune fata.

Audi A3 Sportback - Varianta de baza

Audi A3 Sportback - Varianta de baza

Audi A3 Sportback - Varianta de baza

Echiparea standard cuprinde jante din aliaj pe 16 inch, blocuri optice cu tehnologie LED, dar si instrumente de bord digitale ori instalatie audio in sase difuzoare, potrivit configuratorului aflat pe site-ul importatorului local.

Fara costuri suplimentare mai sunt oferite si sistemul de climatizare manuala cu filtru de particule sau bancheta spate rabatabila, de exemplu. Afirmatia respectiva se repeta inclusiv in cazul tapiteriei din stofa, volanului multifunctional imbracat in piele, plus tehnologiei Audi drive select, care "permite modificarea caracteristicilor masinii in modurile: auto, confort, dynamic, offroad, efficiency, individual".

Cea mai recenta generatie a germanului A3 vine, de aceasta data in mod optional, cu vopsea metalizata, jante din aliaj pe 18 inch, insertii de piele, pilot automat adaptiv, trapa panoramica actionata electric s.a.m.d.

Audi A3 Sportback - Varianta de baza

Audi A3 Sportback - Varianta de baza

Audi A3 Sportback - Varianta de baza

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Audi A3 Sportback - Varianta de baza
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Martie 2020