Au ajuns mai devreme pe internet. Acestea sunt primele imagini ale noului Megane RS

Au ajuns mai devreme pe internet. Acestea sunt primele imagini ale noului Megane RS
  • Primele fotografii reale ale noului Renault Megane RS au scapat recent pe internet
  • Hot-hatch-ul francez prezinta un difuzor si o evacuare centrala in partea posterioara
  • Propulsia ar putea fi asigurata de o motorizare turbo cu capacitatea de 1.8 sau 2.0 litri
Distribuie pe Facebook

Primele fotografii reale ale noului Renault Megane RS au scapat pe internet in weekend-ul ce tocmai s-a incheiat. Imaginile surprind hot-hatch-ul francez atat pe linia de productie, cat si in varianta pentru strada.

Urmatoarea generatie a modelului Renault Megane RS se pregateste intens pentru debut. Compacta franceza cu veleitati sportive a fost surprinsa recent complet necamuflata.

Asemeni predecesorului sau, noul hot-hatch al companiei din Hexagon propune in partea posterioara o evacuare montata centrala. Si incadrata intr-un difuzor proeminent, daca mai conteaza.

De altfel, nu lipsesc din meniu nici prizele aditionale de aer. Sau jantele de dimensiuni mai mult decat generoase, dupa cum reiese din aceeasi imagine cu spatele urmatorului Megane RS.

Cat despre fotografiile ce surprind compacta celor de la Renault pe linia de productie, ei bine... acestea indica o capota bombata a motorului, plus extensii pentru aripile fata.

In ceea ce priveste pachetul tehnic, datele oficiale lipsesc in continuare din peisaj. Drept urmare, readucem in discutie zvonurile potrivit carora noua sportiva franceza va dispune de un 2.0 turbo.

Sau, daca este sa citam alte surse, de o versiune imbunatatita a unitatii 1.8 turbo de pe Alpine A110. Oricare ar fi alegerea finala, cert este ca puterea maxima va depasi 300 CP.

O alta certitudine consta in faptul ca urmatorul Renault Megane RS va lucra si de-aceasta data alaturi de un sistem de tractiune fata. Si o directie integrala, daca este sa revenim la zvonuri.

Zvonuri care, intr-un final, anunta posibilitatea aparitiei pe lista cu optiuni a unei cutii dublu ambreiaj. Una care, in schimbul unui cost suplimentar, sa inlocuiasca manuala oferita in standard.

Noul hot-hatch al francezilor ar putea debuta oficial chiar in cursul acestei luni. Si, mai devreme sau mai tarziu, redevi regele automobilelor cu tractiune fata de la Nurburgring.

Noul Megane RS - Primele poze

Noul Megane RS - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe