Au fost definitivate caracteristicile viitorului Opel Insignia. Cum arata si ce aduce nou masina germana

  • Opel a publicat primele detalii ale noului Insignia Grand Sport
  • Viitorul model anunta un plus de 9 cm la nivel de ampatament
  • Greutatea va scadea cu pana la 175 de kilograme
Distribuie pe Facebook

Asteptarea este pe cale sa ia sfarsit. Germanii de la Opel au elucidat la sfarsitul acestei saptamani mai multe mistere care planau asupra celei de-a doua generatii a modelului Insignia. Despre ce este insa vorba, mai exact, ramane sa aflam abia din randurile urmatoare.

Este oficial. Dupa mai bine de opt ani de activitate si un binemeritat facelift, primul Insignia din istoria marcii se pregateste sa paraseasca definitiv linia de productie a companiei din Russelsheim.

O noua generatie a popularului model german de clasa medie va fi lansata in premiera mondiala chiar la inceputul anului viitor, clientii din lumea intreaga fiind invitati sa o admire si descopere in detaliu cu ocazia celei de-a 87-a editii a Salonului Auto de la Geneva, eveniment desfasurata in perioada 9 - 19 martie 2017.

Cum pana la momentul respectiv au mai ramas insa cateva luni bune, oficialii Opel s-au grabit sa publice la sfarsitul acestei saptamani un comunicat de presa cu cateva detalii despre viitorul Insignia.

Opel Insignia Grand Sport

Intr-o alta ordine de idei, a venit clipa in care afla ca generatia cu numarul doi a popularului model german de clasa medie va adopta o "arhitectura complet noua si un ampatament considerabil mai lung (peste 9 cm)". In plus, latimea a crescut cu un centimetru, in timp ce inaltimea a scazut cu trei, in cazul in care te intrebai.

Totodata, inlocuitorul actualului Opel Insignia va cantari cu aproximativ 175 de kilograme mai putin si - in mod surprinzator sau nu, va fi comercializat alaturi de indicativul Grand Sport.

Specificatiile cu privire la gama de motorizari lipsesc in continuare din peisaj, comunicatul de presa despre care discutam anterior precizand in schimb ca "spatiul interior este mai generos", respectiv in dotarea generatiei cu numarul doi a popularului model german de clasa medie "sunt incluse numeroase tehnologii de top".

Opel Insignia Grand Sport

Opel Insignia Grand Sport

Opel Insignia Grand Sport

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Opel Insignia Grand Sport
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Octombrie 2016