Opel ne mai indulceste asteptarea cu un nou video al urmatorului Insignia

Opel ne mai indulceste asteptarea cu un nou video al urmatorului Insignia
  • Opel publica un nou clip video al urmatorului Insignia
  • Respectivul material surprinde modelul german in actiune la Nurburgring
  • Tot cu aceasta ocazie aflam una-alta si despre versiunea AWD
Distribuie pe Facebook

Ca Opel pregateste o noua generatie a modelului sau de mare succes Insignia, ei bine... nu mai reprezinta deja niciun secret pentru nimeni.

Din pacate insa, respectivul automobil va fi prezentat in fata publicului larg abia la inceputul primaverii viitoare, cu ocazia celei de-a 87-a editii a Salonului de la Geneva - eveniment desfasurat intre 9 si 17 martie 2017.

Vestea buna este ca, in tot acest timp, oficialii Opel nu stau chiar cu mainile in san, ci vin cu diverse informatii si detalii despre caracteristicile, respectiv elementele ce vor insoti urmatoarea generatie a modelului Insignia.

Am aflat deja, de exemplu, ca respectivul automobil va avea la baza o versiune imbunatatita a platformei Epsilon 2 sau, in libera traducere, va oferi un plus de spatiu interior, respectiv un minus de greutate comparativ cu modelul actual.

Tot despre reiteratia cu numarul doi a celebrului Opel Insignia mai putem spune la acest moment si ca va oferi un sistem de iluminare cu matrice de LED-uri - o tehnologie disponibila inclusiv pe compacta Astra K.

Intr-un final, la capitolul mentiuni mai putem trece - fara niciun fel de problema - si acele zvonuri care anunta inlocuirea actualului turbodiesel de doi litri cu unul de 1.6 sau aparitia unei automate cu opt trepte de viteza.

Cu toate aceste chestiuni reamintite trecem la subiectul principal al materialului in cauza, si anume un scurt film care surprinde viitorul automobil german in actiune pe circuitul de la Nurburgring - prilej cu care mai aflam una-alta si despre sistemul de tractiune integrala cu ajutorul caruia noul Opel Insignia spera sa le faca zile fripte rivalilor directi de la Renault sau Volkswagen.

Distribuie pe Facebook
mai multe