Au primit cateva minute cu el si l-au pozat din toate unghiurile. Imagini cu noul PEUGEOT 508 in piele si metal

Au primit cateva minute cu el si l-au pozat din toate unghiurile. Imagini cu noul PEUGEOT 508 in piele si metal
  • Peugeot a lansat la sfarsitul saptamanii trecute un nou 508
  • Automobilul francez adopta un stil tip fastback-urilor
  • Gama de motorizari va fi formata din unitati cu pana la 225 CP
Distribuie pe Facebook

Prima aparitie a modelului francez in fata publicului larg a fost programata pentru inceputul saptamanii viitoare, atunci cand Salonul Auto International de la Geneva isi va deschide intr-un final portile.

Organizata in perioada 8 - 18 martie, editia din acest an a evenimentului Geneva International Motor Show isi asteapta vizitatorii alaturi de zeci de premiere mondiale. Printre acestea, si generatia cu numarul doi a modelului Peugeot 508, anuntata la sfarsitul saptamanii trecute.

Proiectata pentru a concura impotriva unor nume precum Ford Mondeo, Renault Talisman, Opel Insignia Grand Sport sau Volkswagen Passat / Arteon, noua masina de clasa medie a companiei franceza adopta un design exterior tipic fastback-urilor in cinci portiere.

Contrastul vizibil dintre capota alungita a motorului si portbagajul scurtat nu reprezinta insa singura atractie principala a pachetului estetic, forma inedita a blocurilor optice frontale - dotate, asemeni stopurilor, cu tehnologie LED, promitand sa atraga la randul ei numeroase priviri.

Peugeot 508 - Poze reale

Peugeot 508 - Poze reale

Peugeot 508 - Poze reale

Surprizele continua la interior, acolo unde cea de-a doua generatie a modelului care concureaza cu Ford Mondeo si Volkswagen Passat iese in evidenta prin volanul compact cu doua spite, in spatele caruia au fost montate instrumente de bord digitale.

Asemeni ultimelor lansari din industria auto, proaspat lansatul Peugeot 508 gazduieste la nivelul consolei centrale un al doilea display de dimensiuni generoase, de-aceasta data tactil, prin care pasagerii pot accesa si actiona diferite dotari - instalatia de climatizare, sistemul de navigatie etc.

La nivel tehnic, principala noutate in cazul modelului proiectat pentru a concura impotriva unor nume precum Ford Mondeo, Renault Talisman, Opel Insignia Grand Sport sau Volkswagen Passat / Arteon o reprezinta platforma EMP2, folosita si de 5008, printre altele.

Drept urmare, generatia cu numarul doi a francezului Peugeot 508 este, in medie, cu 60 de kilograme mai usoara decat masina pe care o inlocuieste, atat lungimea, cat si inaltimea, plus ampatamentul pierzand cativa milimetri, potrivit informatiilor publicate la sfarsitul saptamanii trecute.

In ceea ce priveste gama de motorizari, clientii vor avea de ales intre unitati turbo cu capacitati cilindrice cuprinse intre 1.5 si 2.0 litri, care dezvolta si livreaza exclusiv puntii fata - in mare parte prin intermediul unei cutii automate cu opt rapoarte, pana la 225 CP.

Peugeot 508 - Poze reale

Peugeot 508 - Poze reale

Peugeot 508 - Poze reale

Peugeot 508 - Poze reale

Sursa Foto: Motor1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (37) Poze Peugeot 508 - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Martie 2018