Audi le inchide gura criticilor. Intra in scena dotarile exclusive

Audi le inchide gura criticilor. Intra in scena dotarile exclusive
  • Audi publica un nou material video cu proaspat lansatul A8
  • Limuzina germana benefciaza de mai multe dotari exclusive
  • Filmul scoate la iveala cusaturi albastre, plus alte bunatati
Distribuie pe Facebook

La mai putin de o saptamana distanta de la anuntul privind lansarea unui pachet sport, Audi publica un nou material prin care incearca sa spele imaginea navei sale amiral.

Audi are din aceasta vara o noua arma cu care sa lupte impotriva unor modele precum BMW Seria 7 si Mercedes S-Class. Cea de-a patra generatie a limuzinei A8 nu a avut insa o primire intocmai calduroasa. Ba dimpotriva: nava amiral a companiei din Ingolstadt a fost deseori criticata pentru lipsa factorului wow de la nivelul caroseriei.

Drept urmare, oamenii din departamentul de design al marcii germane a inceput rapid sa caute solutii. Astfel a venit anuntul de la sfarsitul saptamanii trecute, cu privire la aparitia unui pachet sport pentru exterior. Tot la momentul respectiv, biroul de preza a dezvaluit ca viitorii clienti vor putea bifa o serie de optiuni proaspete inclusiv in dreptul scaunelor.

Iar incercarea celor de la Audi de a transforma noul A8 intr-un model captivant nu se sfarseste aici. In urma cu doar cateva clipe, compania din Ingolstadt a publicat un material video care surprinde limuzina alaturi de mai multe dotari exclusive. Printre acestea si cusaturi de culoare albastre ori un compartiment refrigerator pentru locurile spate.

Cum isi vor putea condimenta clientii propriul exemplar al navei amirale de origine germane aflam chiar din imaginile urmatoare. Tinem sa reamintim insa inainte de toate ca nota de plata a masini de lux porneste de la 92.588 euro. Si creste simtitor odata ce cumparatorul simte nevoia bifarii unei motorizari superioare ori a unor echimpamente suplimentare.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Decembrie 2017