Audi pregateste un SQ5 cu motor pe benzina

Audi pregateste un SQ5 cu motor pe benzina
Incepand cu luna mai a anului viitor, familia de modele Audi SQ5 se va imbogati cu un nou membru. Mai exact, prima versiune de inalta performanta din viata crossover-ului german va fi disponibila in perioada urmatoare si in compania unui propulsor supraalimentat pe benzina.
Distribuie pe Facebook

Lansata in premiera mondiala in toamna acestui an, in cadrul Salonului Auto de la Paris, gama de modele Audi SQ5 se bucura de prezenta unui propulsor V6 diesel de trei litri care, cu ajutorul a doua turbine, pune la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 313 cai putere si 660 Newton-Metri.

De asemenea, se adauga in meniul tehnic si o transmisie tiptronic cu opt rapoarte, plus legendarul sistem de tractiune integrala quattro, iar primii 100 km/h vin dupa numai 5.1 secunde, in timp ce viteza maxima este limitata la 250 km/h. Si totul in schimbul unui consum mediu de carburant de doar 7.2 litri la 100 kilometri.

Pentru cei care nu vor insa sa aiba de-a face cu o propulsie diesel, constructorul din Ingolstadt pregateste o a doua varianta de motorizare pentru gama de modele Audi SQ5. Mai exact, prima versiune de inalta performanta din viata crossover-ului german va fi disponibila din luna mai a anului viitor si in compania unui motor pe benzina, dotat cu sase cilindri in V, compresor mecanic, capacitate cilindrica de trei litri si putere maxima de 354 CP.

Ca in cazul modelului diesel, noul Audi SQ5 pe benzina se va remarca din punct de vedere estetic printr-un kit aerodinamic agresiv stilizat, combinat cu jante de dimensiuni generoase, de pana la 20 inci, si accesorii interioare sinonime cu sportivitatea eleganta.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Noiembrie 2012