Audi vrea sa te faca sa uiti de noul Mercedes S-Class si scoate o versiune imbunatatita a actualului A8. Cat costa in Romania noua limuzina de lux

Audi vrea sa te faca sa uiti de noul Mercedes S-Class si scoate o versiune imbunatatita a actualului A8. Cat costa in Romania noua limuzina de lux
  • Audi vrea sa te faca sa uiti de noul Mercedes S-Class
  • Scoate o versiune imbunatatita a actualului A8
  • Cat costa in Romania noua limuzina de lux
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus supensie adaptiva pe aer si instrumente de bord digitale.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 40 de zile, inca de la sfarsitul toamnei anului 2021, mult anticipata versiune imbunatatita a limuzinei cunoscute sub denumirea de Audi A8 a fost lansata - de curand, si pe piata auto din Romania. La preturi incepand de la aproape 99.000 de euro, potrivit configuratorului publicat pe site-ul importatorului local - daca mai trebuia precizat.

Comercializata sub indicativul A8 50 TDI quattro, varianta entry-level a masinii care concureaza impotriva unor produse precum BMW Seria 7 si Mercedes S-Class vine - sub capota, cu o motorizare V6 diesel de trei litri si 286 de cai putere. Insotita de o transmisie automata cu opt rapoarte, un sistem micro-hibrid pe 48 de volti si, inutil de mentionat, sistemul de tractiune integrala quattro.

Audi A8 Facelift - Galerie foto

Aceeasi lista cu dotari si echipamente standard specifica versiunii de baza a noului Audi A8 Facelift cuprinde inclusiv faruri cu tehnologie LED. Plus supensie adaptiva pe aer, stopuri OLED, tapiterie din piele Valetta, instrumente de bord digitale, ACC, scaune fata si spate cu functie de incalzire, instalatie audio cu zece difuzoare, doua display-uri tactile la nivelul consolei centrale si asa mai departe.

Vopseaua metalizata, jantele din aliaj cu diametrul de 19, 20 sau chiar 21 de inch - spre satisfactia clientilor pentru care marimea conteaza, dar si pachetul sport S line sunt disponibile in mod optional, contra cost, in cazul variantei entry-level a masinii care concureaza impotriva unor produse precum BMW Seria 7 si Mercedes S-Class. Similar monitoarelor din tetiere, sistemului Bang & Olufsen etc.

Daca mai trebuia spus, mult anticipata versiune imbunatatita a limuzinei cunoscute sub denumirea de Audi A8 se vinde - pe piata din Romania, in multiple configuratii si optiuni. Atat cu ampatament standard, cat si intr-o savoare LWB, cu o lungime de 5.32 metri, insotita de motorizari diesel si pe benzina - unele cu sase, altele cu pana la opt cilindri, potrivit primelor informatii si detalii oficiale.

Audi A8 Facelift - Galerie foto

Audi A8 Facelift - Galerie foto

Audi A8 Facelift - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (50) Poze Audi A8 Facelift - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Decembrie 2021