Audi vrea sa te faca sa uiti de noul Mercedes S-Class si scoate o versiune imbunatatita a actualului A8. Cum arata in realitate

Audi vrea sa te faca sa uiti de noul Mercedes S-Class si scoate o versiune imbunatatita a actualului A8. Cum arata in realitate
  • Audi vrea sa te faca sa uiti de noul Mercedes S-Class si scoate o versiune imbunatatita a actualului A8
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

O varianta de performanta pe nume S8, cu 571 de cai si 800 de Newton-Metri pe ambele punti, completeaza seria vestilor bune.

Prezentat publicului larg acum mai bine de patru ani, actualul Audi A8 a primit, de curand, un facelift major. Anuntata in urma cu aproximativ sapte zile, versiunea imbunatatita a gamei proiectate pentru a concura impotriva unor produse precum Mercedes S-Class se remarca printr-o noua parte frontala - insotita de o grila uriasa a radiatorului, plus faruri Digital Matrix LED.

Reteta specifica departamentului exterior continua cu multiple optiuni proaspete la nivel de jante si culori pentru caroseria cu o lungime de peste cinci metri, aceeasi varianta disponibila la preturi incepand de la aproape 100.000 de euro bucurandu-se si de o pereche de blocuri optice posterioare cu tehnologie OLED, dar si de un pachet S line oferit in premiera absoluta, daca mai trebuia mentionat.

La interior - de cealalta parte a portierelor, versiunea imbunatatita a actualului Audi A8 iese in evidenta printr-un design familiar, principala atractie constand (in continuare) in plansa de bord caracterizata de trei display-uri supradimensionate. Unul pentru instrumentele de bord digitale, unul pentru sistemul de infotainment, unul pentru comenzile instalatie de climatizare.

De asemenea, varianta cu facelift a gamei proiectate pentru a concura impotriva unor produse precum Mercedes S-Class se mai poate lauda, printre altele, si cu o tapiterie finisata intr-o nuanta asemanatoare coniacului, dar si cu multiple insertii de microfibra Dinamica: pentru stalpi, plafon si asa mai departe, printre noutatile absolute destinate cabinei numarandu-se, evident, si un pachet S line.

In plan tehnic, versiunea imbunatatita a actualului Audi A8 anunta o gama variata de motorizari pe benzina si motorina, cu sase sau opt cilindri in V, plus tehnologie mild-hybrid pe 48 de volti. Este disponibila la vanzare - oarecum inutil de precizat, si o configuratie destinata iubitorilor de senzatii extreme, cu optiunea S8 venind cu 571 de cai si 800 de Newton-Metri pe ambele punti.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Noiembrie 2021