BMW a lansat noul Seria 5 si pe piata din Romania. Cat costa cel mai ieftin model disponibil la vanzare

BMW a lansat noul Seria 5 si pe piata din Romania. Cat costa cel mai ieftin model disponibil la vanzare
  • BMW a lansat noul Seria 5 si pe piata din Romania
  • Cat costa cel mai ieftin model disponibil la vanzare
Distribuie pe Facebook

Oferit sub denumirea de 518d, pachetul de baza propus de automobilul companiei bavareze cuprinde inclusiv o cutie automata cu opt rapoarte, plus senzori de parcare fata si spate.

Prezentat oficial in urma cu mai bine de o luna si jumatate, chiar la sfarsitul lui mai, noul BMW Seria 5 Facelift a fost lansat de curand si pe piata din Romania. La preturi incepand de la putin peste 50.000 de euro, cel mai ieftin model disponibil la vanzare gazduind in compartimentul motor o unitate diesel de doi litri si 150 CP.

De altfel, meniul specific respectivului automobil al companiei bavareze - oferit sub denumirea de 518d, mai cuprinde si o transmisie automata cu opt rapoarte, plus un sistem de tractiune spate, de exemplu.

Cel mai ieftin BMW Seria 5 disponibil zilele acestea la vanzare pe piata din Romania se mai bucura in standard si de jante din aliaj cu diametrul pe 17 inch, dar si de o tapiterie realizata din stofa. Totodata, in pretul de 50.040 de euro mai sunt incluse si climatizarea automata, bancheta spate rabatabila, senzorii de parcare si altele.

Faimosul pachet M Sport, tapiteria realizata din piele, jantele din aliaj pe 18, 19 si chiar 20 de inch ori farurile Laserlight sunt doar cateva dintre dotarile optionale caracteristice respectivului automobil bavarez.

In afara celui oferit sub denumirea de 518d, noul BMW Seria 5 Facelift mai propune cinci modele cu propulsie diesel, dintre care trei cu tractiune integrala in standard. Un total de sase optiuni este disponibil, de asemenea, si pentru amatorii de motorizari pe benzina, potrivit configuratorului de pe site-ul importatorului local.

La final, automobilul companiei bavareze mai anunta si doua solutii de tip plug-in hybrid, principlaul punct de atractie reprezentandu-l reteta 530e cu consum mediu de carburant de 1.3 - 1.7 litri la 100 de kilometri.

Noul BMW Seria 5 Facelift

Noul BMW Seria 5 Facelift

Noul BMW Seria 5 Facelift

Noul BMW Seria 5 Facelift

Noul BMW Seria 5 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (94) Poze Noul BMW Seria 5 Facelift
mai multe