BMW crede ca noul X7 arata mai bine decat actualul Mercedes GLS si publica aproape 500 de imagini proaspete ca sa o demonstreze

BMW crede ca noul X7 arata mai bine decat actualul Mercedes GLS si publica aproape 500 de imagini proaspete ca sa o demonstreze
  • BMW crede ca noul X7 arata mai bine decat actualul Mercedes GLS...
  • ... si publica aproape 500 de imagini proaspete ca sa o demonstreze
Distribuie pe Facebook

Disponibil la preturi incepand de la circa 91.154 de euro - presupunand ca vine vorba despre situatia pietei din Romania, respectivul automobil de origine bavareza masoara 5.181 de milimetri in lungime si ofera pana la 542 de cai putere sub capota.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 28 de saptamani si jumatate, inca din prima parte a primaverii anului 2022, noul X7 a revenit de curand, chiar pe parcursul zilelor precedente, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: BMW a oferit, recent, nici mai mult, nici mai putin de 496 de imagini proaspete cu varianta imbunatatita a SUV-ului proiectat pentru a concura impotriva unor modele precum Range Rover sau Mercedes GLS.

BMW X7 Facelift - Galerie foto

BMW X7 Facelift - Galerie foto

BMW X7 Facelift - Galerie foto

Comercializat la preturi incepand de la suma de 91.154 de euro, presupunand ca vine vorba despre situatia pietei din Romania, respectivul autoturism de origine bavareza se remarca, oarecum inutil de precizt, in special prin dimensiunile extrem de generoase ale caroseriei cu cinci portiere - lista atractiilor principale culminand cu lungimea de aproximativ 5.181 de milimetri, insa nici grila masiva a radiatorului, farurile duble ori jantele din aliaj cu diametrul de 23 de inch nu vor trece intocmai neobservate. Afirmatie valabila - evident, si in cazul stopurilor redesenate si unite, in acest caz, cu o banda cromata.

La interior, noul X7 mizeaza pe un display curbat urias - impartit in doua zone de lucru diferite, pentru afisarea tuturor informatiilor vitale, versiunea imbunatatita a gamei lansate pentru a concura cu Mercedes GLS plusand cu o tapiterie vegana, cu scaune multifunctionale, cu multiple detalii atent iluminate. Odata ajunsi in cabina, pasagerii luxosului BMW vor mai putea experimenta - important de mentionat, si o instalatie audio cu 20 de difuzoare.

In plan tehnic, respectivul vehicul de origine bavareza propune doua unitati cu sase cilindri in linie - ambele cu capacitatea de 3.0 litri, plus un V8 de 4.395 de centimetri cubi, marea batalie urmand a se da intre o savoare xDrive40d sinonima cu 340 CP, o aroma de 380 CP pe nume xDrive40i si, nu in ultimul rand, o configuratie M60i de 530 CP. Fiecare dintre optiunile enumerate anterior beneficiaza - in standard, fara costuri suplimentare, de tehnologie mild-hybrid de 48 de volti si 12 cai putere, de o transmisie automata cu opt rapoarte si convertizor de cuplu, de tractiune integrala si performante incredibile.

BMW X7 Facelift - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (496) Poze BMW X7 Facelift - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Noiembrie 2022