BMW X6, de-acum si cu grila iluminata. VIDEO in detaliu cu noua generatie a SUV-ului german

BMW X6, de-acum si cu grila iluminata. VIDEO in detaliu cu noua generatie a SUV-ului german
  • BMW explica design-ul exterior al noului X6
  • SUV-ul a crescut in dimensiuni
  • Poate fi echipat si cu o grila iluminata
Distribuie pe Facebook

Constructorul bavarez de automobile a publicat recent primele imagini si informatii oficiale cu privire la noua generatie X6. Acum avem si un video care explica in detaliu design-ul exterior al SUV-ului.

BMW X6 a primit o noua generatie care sa continue lupta cu celelalte SUV-uri Coupe din segment, cum ar fi Mercedes-Benz GLE sau noul Audi Q8. Modelul bavarez a crescut in dimensiuni iar design-ul exterior a primit si el cateva imbunatatiri.

Cea mai mare noutate, si cea mai controversata de fapt, este fara indoiala grila radiatorului. Aceasta nu numai ca este mai mare decat inainte, detaliu specific noului limbaj de design al nemtilor de la BMW, dar poate fi iluminata (dotare optionala). Fie automat la deschiderea si inchiderea usilor sau manual, de sofer, inclusiv in timpul condusului.

La lansare, noul BMW X6 este disponibil cu patru motorizari, doua pe benzina si doua diesel. Cea mai puternica versiune pe benzina va fi X5 M50i cu un propulsor V8 twin-turbo de 4.4 litri care livreaza ambelor punti 530 CP si 750 Nm cuplu.

Distribuie pe Facebook
mai multe