CAT costa in Romania noul Mercedes E-Class. PLUS cele mai scumpe optiuni

CAT costa in Romania noul Mercedes E-Class. PLUS cele mai scumpe optiuni
  • Noul Mercedes E-Class porneste in Romania de la 47.514 euro
  • Automobil german ofera trei motorizari mari si late
  • Optiunile valoreaza intre cateva sute si cateva mii de euro
Distribuie pe Facebook

Este oficial. Noul Mercedes E-Class porneste in Romania de la 47.514 euro. Clientii au la dispozitie trei motorizari mari si late, dintre doua diesel si una pe benzina.

Dezvaluit in premiera mondiala la mijlocul lunii trecute, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit, noul Mercedes E-Class va fi disponibil la vanzare pe piata din Romania in schimbul unei sume minime de 47.514 euro.

Cea de-a zecea generatie a popularului model german de clasa medie ofera in versiunea de baza un 2.0 turbo de 184 CP, ce lucreaza alaturi de o transmisie automata cu noua rapoarte si un sistem de tractiune spate.

Noul Mercedes E-ClassNoul Mercedes E-Class

Aceasta este, de altfel, singura unitate pe benzina, gama de motorizari ce insoteste noul Mercedes E-Class continuand cu doua propulsoare turbodiesel: un 2.0 in patru cilindri, respectiv un V6 cu capacitate de 3.0 litri.

In primul dintre cele doua cazuri, puterea maxima numara 194 CP, pe cand motorul in sase cilindri dispune de 258 CP. Fisa tehnica este completata in ambele situatii de o cutie 9G-TRONIC si un sistem RWD.

Lasam insa in urma acest aspect si ne indreptam atentia catre lista cu dotari, acolo unde cea de-a zecea generatie a popularului model german de clasa medie propune o multitudine de tehnologii de ultima ora.

Meniul standard include, insa nu se rezuma la urmatoarele: airbag-uri frontale, laterale, de tip cortina si pentru genunchi, asistent la franare, functie ECO start / stop, sistem PRE-SAFE, climatizare automata.

Noul Mercedes E-ClassNoul Mercedes E-Class

Si totusi, partea cu adevarat interesanta abia acum soseste: asemeni rivalilor sai, noul Mercedes E-Class vine cu o intreaga oferta de optionale, a caror valoare variaza intre cateva sute si cateva mii de euro.

Dintre acestea, cele care ne-au captat atentia sunt ecranele de cate 12.3 inch folosite pentru afisarea tuturor informatiilor vitale (3.312 euro impreuna cu sistemul Comand Online disponibil in mod obligatoriu), plafonul panoramic actionat electric (2.124 euro), dar si sistemul audio Burmester 3D surround (5.880 euro).

Scaunele multicontur le vei avea abia dupa ce vei bifa si alte optiuni care vor ridica nota de plata la un minimum de 9.948 de euro, pe cand tehnologia AIR BODY CONTROL iti cere si jante din aliaj de cel putin 17 inch, ceea ce inseamna ca vei avea de scos din buzunare de la 3.120 de euro in sus.

Noul Mercedes E-ClassNoul Mercedes E-Class

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (51) Poze Noul Mercedes E-Class
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Februarie 2016