Cea mai ieftina berlina de la Audi a primit o versiune sport, cu 310 CP sub capota si 4x4 in standard. Cat costa in Romania noua masina

Cea mai ieftina berlina de la Audi a primit o versiune sport, cu 310 CP sub capota si 4x4 in standard. Cat costa in Romania noua masina
  • Cea mai ieftina berlina de la Audi a primit o versiune sport, cu 310 CP sub capota si 4x4 in standard
  • Cat costa in Romania noua masina
  • Climatizarea automatea si jantele din aliaj pe 18 inch sunt oferite, la randul lor, fara costuri suplimentare
Distribuie pe Facebook

Climatizarea automatea si jantele din aliaj pe 18 inch sunt oferite, la randul lor, fara costuri suplimentare.

Anuntata in urma cu aproximativ trei luni, in prima parte a lui august 2020, cea mai recenta generatie a masinii comercializate sub denumirea de Audi S3 Sedan a fost lansata, zilele acestea, si pe piata din Romania. La preturi care pornesc de la putin peste 45.280 de euro.

Acompaniata de o motorizare turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri, respectiva berlina vine cu 310 cai putere si 400 Nm pe ambele punti, livrati cu ajutorul unei cutii S tronic in sapte rapoarte.

Noul Audi S3

Noul Audi S3

Noul Audi S3

Drept urmare, cu pedala de acceleratie la podea, cea mai recenta generatie a masinii comercializate sub denumirea de Audi S3 Sedan reuseste sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in numai 4.8 secunde. Viteza maxima este limitata electronic la 250 km/h.

Daca vine vorba, in schimb, despre consumul mediu de carburant, respectiva berlina promite sa parcurga clasica distanta de 100 de kilometri cu 7.2 - 7.3 litri de benzina, dupa cum precizam si anterior.

Oferita si intr-o configuratie cu cinci portiere, de tip hatchback, cea mai recenta generatie a masinii comercializate sub denumirea de Audi S3 Sedan se remarca, din punct de vedere estetic, prin nenumarate detalii sinonime cu sportivitatea absoluta. Inclusiv jante pe 18".

Noul Audi S3

Noul Audi S3

Oferta stilistica a respectivei berlina continua cu spoilere agresiv stilizate si praguri proeminente, capota cu nervuri a motorului si evacuarea cvadrupla completand reteta specifica departamentului exterior.

In cabina, departe de privirile insistente ale curiosilor, cea mai recenta generatie a masinii comercializate sub denumirea de Audi S3 Sedan vine cu scaune fata cu suport lateral marit si volan multifunctional in trei spite, cu padele pentru schimbarea treptelor de viteza.

Instalatia automata de climatizare, instrumentele de bord digitale, dar si sistemul audio cu sase difuzoare, de exemplu, si-au facut loc, la randul lor, pe lista cu dotari si echipamente standard a respectivei berline.

Noul Audi S3

Noul Audi S3

Noul Audi S3

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (56) Poze Noul Audi S3
mai multe