Cea mai ieftina masina cu tractiune spate pe care BMW o vinde acum a intrat in productia de serie. Cum arata primul exemplar construit

Cea mai ieftina masina cu tractiune spate pe care BMW o vinde acum a intrat in productia de serie. Cum arata primul exemplar construit
  • Cea mai ieftina masina cu tractiune spate pe care BMW o vinde acum a intrat in productia de serie
  • Cum arata primul exemplar construit
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la putin peste 37.365 de euro, conform configuratorului oficial.

Prezentata publicului larg inca din prima jumatate a verii anului 2021, cea mai recenta generatie a gamei comercializate sub denumirea de BMW Seria 2 Coupe a revenit de curand, chiar zilele trecute, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: compania producatoare a publicat recent, la inceputul acestei saptamani, primele fotografii si informatii oficiale ale primului exemplar iesit de pe linia de asamblare a fabricii din San Luis Potosi, Mexic.

Primul BMW Seria 2 Coupe

Primul BMW Seria 2 Coupe

Este vorba - mai precis, despre un exemplar BMW M240i xDrive finisat in nuanta Thundernight Metallic si acompaniat de numeroase elemente exterioare vopsite in negru, printre care si jantele din aliaj pe 19 inch.

Reteta specifica departamentului interior nu reprezinta decat un mare mister, insa respectivul BMW Seria 2 Coupe ar trebui sa gazduiasca in compartimentul motor, sub capota, un benzinar turbo cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri, care lucreaza alaturi de o transmisie automata cu opt rapoarte si convertizor de cuplu pentru a livra rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 374 de cai putere. Dar si 500 de Newton-Metri, printre altele.

Prin urmare, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 4.3 secunde, conform companiei producatoare, in timp ce viteza maxima este limitata la 250 de kilometri pe ora.

Primul BMW Seria 2 Coupe

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Septembrie 2021