Cea mai ieftina masina cu tractiune spate pe care BMW o vinde acum a primit o noua generatie. Cum arata in realitate

Cea mai ieftina masina cu tractiune spate pe care BMW o vinde acum a primit o noua generatie. Cum arata in realitate
  • Cea mai ieftina masina cu tractiune spate pe care BMW o vinde acum a primit o noua generatie
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la 37.366 de euro, confom configuratorului oficial.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de sapte ani, masina pe care BMW o vinde sub numele de Seria 2 Coupe a primit de curand o noua generatie. Prezentata publicului larg chiar zilele trecute, aceasta se remarca printr-un design extrem de controversat la nivel de caroserie, cu prizele frontale si blocurile optice posterioare aflandu-se in centrul atentiei.

In cabina, de cealalta parte a portierelor, reteta disponibila in cazul de fata prezinta cateva elemente extrem de familiare, printre care si instrumentele de bord digitale, comenzile instalatiei de climatizare, consola centrala si display-ul color caracteristic sistemului de infotainment.

Oferita si pe piata din Romania, la preturi incepand de la 37.366 de euro, asa cum precizam si anterior, noua generatie BMW Seria 2 Coupe isi intampina momentan clientii in trei versiuni diferite de motorizare. In configuratia de baza, comercializata sub denumirea de 220i, propulsia este asigurata de un benzinar turbo de doi litri si undeva in jurul a 184 de cai putere.

Urmatoarea pe lista, varianta 220d mizeaza pe o unitate diesel de doi litri si 190 de cai putere, gama cu optiuni specifica respectivei masini incheindu-se, intr-un final, cu un M240i xDrive insotit de un benzinar turbo, singurul cu sase cilindri in linie, de trei litri si 374 de cai putere.

Fiecare unitate instalata de BMW sub capota noului Seria 2 Coupe lucreaza alaturi de o transmisie automata cu opt rapoarte, in timp ce motorizarea diesel anterior mentionata se bucura si de serviciile unui sistem micro-hibrid de aproximativ 11 cai putere. Conform primelor informatii si detalii oferite publicului larg, in cazul in care mai era nevoie de aceasta precizare.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Iulie 2021