Cea mai ieftina masina de la SKODA a primit o noua generatie. CAT COSTA IN ROMANIA

Cea mai ieftina masina de la SKODA a primit o noua generatie. CAT COSTA IN ROMANIA
  • Cea mai ieftina masina de la SKODA a primit o noua generatie
  • CAT COSTA IN ROMANIA
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante din otel cu diametrul de 15 inch. Plus aer conditionat cu reglare manuala, potrivit primelor detalii si informatii date publicitatii.

Prezentata publicului larg (inca de) la sfarsitul primaverii anului 2021, cea mai noua generatie a masinii vandute de Skoda sub denumirea de Fabia a fost lansata, de curand, si pe piata auto din Romania. La preturi ce pornesc - zilele acestea, de la circa 15.175 de euro, conform configuratorului de pe site-ul importatorului local.

Oferita sub indicativul Ambition 1.0 MPI, versiunea de baza a respectivei compacte a pregatit, daca mai trebuia cumva precizat, o motorizare 1.0 MPI. Cu trei cilindri in linie si o putere de 80 de cai.

Skoda Fabia - Galerie Foto

Skoda Fabia - Galerie Foto

Fisa cu specificatii tehnice a celei mai accesibile Skoda Fabia de generatie a patra continua cu o transmisie manuala in cinci rapoarte, plus tractiune fata. De cealalta parte, lista cu dotari standard cuprinde inclusiv un set de jante (din otel) pe 15 inch, dar si faruri Basic LED, aer conditionat sau radio Swing cu display color de 6.5".

Vopseaua metalizata, rotile din aliaj, plafonul panoramic, senzorii de parcare si, nu in ultimul rand, instrumentele bord digitale se numara printre optionalele versiunii de baza a respectivei compacte.

In Romania, cea mai recenta generatie a masinii comercializate de Skoda sub numele de Fabia este disponibila in doua nivelul diferite de echipare: Ambition si Style. Doua optiuni propune - totodata, si gama de motorizari: un 1.0 MPI de 80 CP, mentionat anterior, si un 1.0 TSI cu 95 sau chiar 110 cai, potrivit brosurii oficiale.

Skoda Fabia - Galerie Foto

Skoda Fabia - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (140) Poze Skoda Fabia - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Decembrie 2021