Cea mai ieftina masina de la SKODA a primit o noua generatie. Motoarele diesel, OUT din oferta. Cum arata in REALITATE

Cea mai ieftina masina de la SKODA a primit o noua generatie. Motoarele diesel, OUT din oferta. Cum arata in REALITATE
  • Cea mai ieftina masina de la SKODA a primit o noua generatie
  • Motoarele diesel, OUT din oferta
  • Cum arata in REALITATE
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie, in schimb, cinci motorizari pe benzina, unele aspirate, altele supraalimentate, dupa cum precizam si anterior, la momentul lansarii oficiale.

Prezentata publicului larg chiar la sfarsitul acestei primaveri, cea mai recenta generatie a gamei vandute de Skoda sub denumirea de Fabia stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior spre interior, noua masina se remarca numaidecat prin aspectul extrem de familiar al caroseriei - insotit de nenumarate elemente angulare.

De cealalta parte a portierelor - in cabina, seria vestilor bune debuteaza cu setul de doua display-uri color, de dimeniuni generoase, de la nivelul plansei de bord, menit sa afiseze atat ceasurile digitale si configurabile din spatele volanului cu doua spite, cat si comenzile sistemului de infotainment.

Skoda Fabia - Galerie Foto

Skoda Fabia - Galerie Foto

Skoda Fabia - Galerie Foto

Aceeasi reteta tehnologica specifica celei mai recente generatii a gamei vandute de Skoda sub denumirea de Fabia cuprinde inclusiv faruri Full-LED, scaune fata incalzite, iluminare ambientala, camera video pentru mersul cu spatele, transmisie DSG cu sapte rapoarte, iluminare ambientala, comenzi vocale. Dar si Android Auto si Apple CarPlay.

Insotita de platforma MQB-A0 a Grupului Volkswagen, noua masina isi intampina potentialii clienti alaturi de o lista formata din cinci motorizari pe benzina - unele aspirate, altele supraalimentate cu o singura turbina, asa cum precizam si anterior, chiar la momentul premierei mondiale.

Cea mai recenta generatie a gamei vandute de Skoda sub denumirea de Fabia a pregatit - mai exact, propulsoare cu trei si patru cilindri in linie, de 1.0 si 1.5 litri, proiectate sa livreze rotilor fata puteri maxime cuprinse intre 65 si 150 CP. Patru dintre aceste unitati ofera - cu rezervorul optional de 50 de litri, o autonomie de 900 de kilometri.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (140) Poze Skoda Fabia - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 August 2021