Cea mai ieftina masina de la SKODA a primit o noua generatie. Motoarele diesel, OUT din oferta. Cat COSTA

Cea mai ieftina masina de la SKODA a primit o noua generatie. Motoarele diesel, OUT din oferta. Cat COSTA
  • Cea mai ieftina masina de la SKODA a primit o noua generatie
  • Motoarele diesel, OUT din oferta
  • Cat COSTA
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv lumini de zi cu tehnologie LED, insa aerul conditionat nu este disponibil nici macar optional - conform configuratorului oficial.

Prezentata publicului larg inca din prima parte a anului curent, mult anticipata generatie cu numarul patru a masinii oferite de Skoda sub denumirea de Fabia are, incepand chiar de astazi, (si) o nota de plata. Cel putin daca vine vorba despre piata din Germania, acolo unde preturile de vanzare pornesc de la o suma de ~13.990 de euro.

In versiunea de baza, ce este drept, respectiva creatie isi va intampina cumparatorii alaturi de o motorizare 1.0 MPI, pe benzina, cu doar 65 CP si numai 93 Nm pe rotile de pe puntea fata - capabila sa rezolve problema sprintului de la 0 la 100 de km/h, cu acceleratia la podea, in abia 15.9 secunde.

Skoda Fabia - Galerie Foto

Skoda Fabia - Galerie Foto

Comercializata sub indicativul Easy, cea mai ieftina varianta a noii Skoda Fabia nu reuseste sa impresioneze nici la capitolul dotari standard, aerul conditionat lipsind, cu desavarsire, de pe lista echipamentelor disponibile fara costuri suplimentare. Si, extrem de surprinzator, din pachetul cu optionale, conform configuratorului oficial, evident.

Respectiva reteta, de 13.990 de euro, este compusa - in schimb, (si) din lumini de zi cu tehnologie LED, din jante cu diametrul de 15 inch si capace, sistem multimedia cu display tactil de 6.5 inch, plus patru incinte acustice, limitator de viteza, asistent pentru mentinerea benzii de rulare etc.

Anuntata recent, mult anticipata generatie cu numarul patru a masinii oferite de Skoda sub denumirea de Fabia se vinde, pe piata din Germania, daca mai era nevoie cumva de o asemenea precizare, in patru echipari diferite. Intr-o alta ordine de idei, versiunii pe nume Easy i se alatura variantele botezate Active, Ambition sau Style.

De cealalta parte, lista cu optiuni la nivel de propulsie propune - pe langa unitatea 1.0 MPI de 65 CP mentionata si anterior, in randurile de mai sus, si un 1.0 MPI cu 85 CP, respectiva creatie pregatind, la momentul de fata, si un motor 1.0 TSI cu 95 ori 110 CP, conform configuratorului oficial.

Skoda Fabia - Galerie Foto

Skoda Fabia - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (140) Poze Skoda Fabia - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Octombrie 2021