Cea mai ieftina masina pe care Volkswagen o vinde in Romania a primit un facelift major. Cat costa versiunea mult imbunatatita

Cea mai ieftina masina pe care Volkswagen o vinde in Romania a primit un facelift major. Cat costa versiunea mult imbunatatita
  • Cea mai ieftina masina pe care Volkswagen o vinde in Romania a primit un facelift major
  • Cat costa versiunea mult imbunatatita
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv aer conditionat si jante pe 15 inch, potrivit configuratorului oficial.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de sase saptamani, inca din ultima parte a lunii aprilie, cea mai recenta iteratie a gamei cunoscute sub denumirea de Polo a fost lansata de curand, chiar zilele acestea, si pe piata auto din Romania. La preturi care pornesc de la 16.247 de euro.

In configuratia de baza, noua masina de la Volkswagen combina un motor turbo de 1.0 litri si 95 de cai putere cu o transmisie manuala in numai cinci rapoarte si un sistem de tractiune fata, astfel rezultand un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in proximativ 10.8 secunde, conform fisei tehnice.

Volkswagen Polo Facelift

De cealalta parte, valoarea specifica vitezei maxime nu depaseste 187 de kilometri pe ora, in timp ce consumul mediu de carburant este de 4.6 litri la 100 de kilometri. Dupa cum precizam si anterior, cea mai accesibila versiune a gamei Polo Facelift a pregatit si jante pe 15 inch, si aer conditionat manual.

Noua masina de la Volkswagen se mai poate lauda, totodata, si cu stopuri LED, cu volan multifunctional din piele, instrumente de bord digitale si radio Composition cu patru difuzoare. Fara costuri suplimentare sunt oferite, in plus, si limitatorul de viteza, franarea autonoma de urgenta s.a.m.d.

Varianta Life descrisa anterior nu reprezinta insa decat inceputul, cea mai recenta iteratie a gamei cunoscute sub denumirea de Polo intampinandu-si cumparatorii din Romania in alte doua echipari: Style si R-Line. De asemenea, aceeasi motorizare 1.0 TSI este disponibila si intr-o configuratie cu 110 cai putere.

Volkswagen Polo Facelift

Volkswagen Polo Facelift

Volkswagen Polo Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Volkswagen Polo Facelift
mai multe