Cea mai noua masina de la Citroen e diferita de tot ce se vinde acum, pe piata. Cat costa in Romania

Cea mai noua masina de la Citroen e diferita de tot ce se vinde acum, pe piata. Cat costa in Romania
  • Cea mai noua masina de la Citroen e diferita de tot ce se vinde acum, pe piata
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante pe 19 inch. Plus suspensie cu amortizare hidraulica progresiva si instrumente de bord digitale, conform configuratorului oficial.

Prezentata publicului larg inca de la jumatatea primaverii anului 2021, prima generatie a masinii comercializate sub numele de Citroen C5 X a debutat de curand - chiar zilele acestea, si pe piata din Romania. Nota de plata porneste de la 31.500 de euro, potrivit informatiilor publicate pe site-ul oficial al importatorului local.

In versiunea de baza - oferita sub indicativul 1.2 PureTech 130 S&S EAT8 Feel Pack, respectiva reteta debuteaza cu o motorizare turbo in trei cilindri, de 1.2 litri si circa 130 de cai putere. O transmisie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune fata completeaza fisa cu specificatii de ordin tehnic.

Citroen C5 X

Citroen C5 X

De cealalta parte, lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante din aliaj AeroX cu un diametrul de 19 inch. Plus suspensie cu amortizare hidraulica progresiva, dar si blocuri optice cu tehnologie LED, camera pentru marsarier, senzori de parcare fata si spate, franare autonoma de urgenta si instrumente de bord digitale.

Totodata, cea mai ieftina varianta a masinii vandute de Citroen sub denumirea de C5 X mai ofera, fara costuri suplimentare, si tapiterie mixta, dintr-o combinatie de TEP si material textil, geamuri laterale spate cu tenta inchisa, sistem multimedia cu display tactil de zece inch si sase difuzoare. S.a.m.d.

Fisa cu optiuni continua cu o configuratie 1.6 PureTech 180 S&S EAT8 Shine, cu un propulsor turbo in patru cilindri - de 1.6 litri si circa 180 de cai putere. Disponibil de la un pret de 35.900 de euro, cu afisaj pe parbriz, nenumarate accente de piele si o incarcare wireless pentru telefonul mobil inclusiv in nota minima de achitat.

Seria vestilor bune se incheie cu versiunile 1.6 PHeV FWD 225 EAT8 Feel Pack si 1.6 PHeV FWD 225 EAT8 Shine, ambele insotite de cate un sistem plug-in hybrid format dintr-o unitate turbo in patru cilindri, de 1.6 litri, si un motor electric. Combinatie ce se traduce printr-un total de pana la 225 de cai putere.

Citroen C5 X

Citroen C5 X

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Citroen C5 X
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Noiembrie 2021