Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata. Au fost anuntate preturile oficiale

Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata. Au fost anuntate preturile oficiale
  • Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata
  • Au fost anuntate preturile oficiale
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv incalzire si ventilatie pentru primele doua dintre cele trei randuri de scaune montate la interior.

Prezentata publicului larg inca de la inceputul primaverii anului 2021, cea mai noua masina de la Hyundai a fost lansata recent, chiar zilele acestea, si pe piata din Germania. La preturi incepand de la 56.150 de euro.

In configuratia de baza, nonconformista gama Staria ofera un motor diesel in patru cilindri, de 2.2 litri si 177 de cai putere, conform configuratorului oficial.

Hyundai Staria - Galerie foto

Aceasta este, de altfel, si unica motorizare disponibila, cel putin la momentul de fata. Livrarea valorilor maxime se face catre rotile fata sau, optional, pentru 2.000 de euro in plus, catre ambele punti, bineinteles.

O singura optiune se regaseste si la nivelul gamei de echipari, versiunea Signature intampinandu-si clientii alaturi de o dotare standard extrem de bogata.

Intr-o alta ordine de idei, cea mai noua masina de la Hyundai ofera, fara costuri suplimentare, trei randuri de scaune la interior, primele doua individuale. Incalzite si, totodata, ventilate pentru un maximum de confort.

Nonconformista gama Staria a mai pregatit, in schimbul sumei de 56.150 de euro, si o tapiterie realizata din piele Nappa, dar si un sistem audio de la Bose.

Respectiva lista cuprinde inclusiv jante pe 18 inch, faruri si stopuri LED, ceasuri de bord digitale si configurabile, display central cu diagonala de 10.25 inch, incarcare wireless a telefonului mobil, lumini ambientale. Etc.

Hyundai Staria - Galerie foto

Hyundai Staria - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Hyundai Staria - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 August 2021