Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata. Galerie foto completa

Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata. Galerie foto completa
  • Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Pe langa design-ul exterior extrem de futurist, caracteristic mai degraba unui concept decat unui produs asamblat si vandut la scara larga, respectiva gama se mai poate lauda si cu o cabina extrem de luxoasa, ce aduce in prim plan un plafon instelat si chiar o consola care se ridica la simpla apasare a unui buton.

Anuntata in urma cu aproximativ trei saptamani si jumatate, in ultima parte a lunii martie, prima generatie a masinii prezentate publicului larg sub denumirea de Hyundai Staria a renuntat, in cursul zilei de astazi, la toate necunoscutele sale - atat la cele de ordin estetic, cat si la cele de ordin tehnic. Disponibila la vanzare intr-un numar aproape nelimitat de configuratii, in doua variante de echipare si versiuni cu 2 pana la 11 locuri, respectiva gama se remarca numaidecat prin design-ul exterior extrem de futurist.

Odata ajunsi in cabina, viitorii pasageri vor putea experimenta o atmosfera extrem de luxoasa, cele doua display-uri color de la nivelul plansei de bord fiind insotite, in partea din spate, de scaune capabile sa se incline pentru un maximum de confort, plus iluminare ambientala, un ecran cu diagonala de 25 de inch, plafon instelat si o consola centrala care se ridica la simpla apasare a unui buton, dupa cum indica un material video publicat pe Youtube.

Sub capota, prima generatie a masinii prezentate publicului sub denumirea de Hyundai Staria a pregatit atat un diesel de 2.2 litri si 177 de cai, cat si un benzinar de 3.5 litri si 272 de cai. Daca prima dintre cele doua motorizari va fi comercializata si in compania unei transmisii manuale cu sase rapoarte, cea de-a doua unitate se va vinde exclusiv intr-o combinatie ce cuprinde inclusiv o cutie automata cu opt trepte de viteza, potrivit primelor informatii si detalii date publicitatii - cu cateva momente in urma.

Totodata, comunicatul de presa publicat chiar marti, la data de 13 aprilie 2021, mai vorbeste si despre o lungime totala care depaseste pragul celor 5.2 metri, despre o latime de aproape doi metri, un ampatament de 3.273 de milimetri si, nu in ultimul rand, despre o inaltime de ~1.990 de milimetri (respectiv doi metri pentru modelul destinat cumparatorilor de pe Batranul Continent), daca erau cumva necesare si precizarile referitoare la dimensiuni.

Hyundai Staria - Galerie foto

Hyundai Staria - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Hyundai Staria - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Aprilie 2021