Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata. Video ca sa te convingi si singur

Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata. Video ca sa te convingi si singur
  • Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata
  • Video ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Surprinsa intr-o parcare din Coreea de Sud, proaspat lansata Staria arata ca o naveta spatiala capabila sa transporte pana la noua persoane.

Anuntata in urma cu doar doua saptamani, in data de 18 a lunii martie, cea mai noua masina din gama Hyundai stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Privita de la exterior spre interior, proaspat lansata Staria se remarca in special prin design-ul extrem de futurist al partii frontale, lista atractiilor exterioare continuand cu jantele din aliaj cu diametrul de pana la 18 inch si, nu in ultimul rand, stopurile verticale cu tenta fumurie.

Hyundai Staria

Hyundai Staria

In cabina, clientii vor putea opta pentru diferite configuratii, printe optiunile puse la dispozitia cumparatorilor numarandu-se atat o versiune cu noua locuri normale, cat si o varianta cu scaune individuale, capabile sa se incline, pentru al doilea rand.

Oferita sub denumirea de Staria, cea mai noua masina din gama sud-coreenilor de la Hyundai isi va mai intampina soferul si pasagerii, la interior, alaturi de iluminare ambientala. Plus doua display-uri supradimensionate, pozitionate in partea de sus a plansei de bord, menite sa gazduiasca nu numai comenzile specifice sistemului de infotainment, dar si vitezometrul, turometrul si celelalte instrumente vitale, in format digital.

Gama de motorizari, dar si pretul de vanzare ori informatiile cu privire la data la care primele exemplare vor ajunge in showroom-uri nu raman decat in clipa de fata, detaliile cu pricina urmand a fi publicate ulterior, pana la sfarsitul anului 2021.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Hyundai Staria
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Aprilie 2021