Cea mai noua masina lansata in Romania are 245 de cai sub capota, insa nu consuma decat 1.3 la suta

Cea mai noua masina lansata in Romania are 245 de cai sub capota, insa nu consuma decat 1.3 la suta
  • Cea mai noua masina lansata in Romania are 245 de cai sub capota, insa nu consuma decat 1.3 la suta
  • Echiparea standard cuprinde inclusiv faruri Full LED, plus sistem de navigatie cu display de 12 inch
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv faruri Full LED, plus sistem de navigatie cu display de 12 inch.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 12 luni, chiar in prima parte a anului 2020, cea mai recenta generatie a masinii comercializate sub denumirea de SEAT Leon se vinde, la momentul de fata, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse, zilele acestea, la dispozitia clientilor se numara, deloc surprinzator, si o varianta de performanta Cupra, disponibila si in compania unui sistem PHEV.

Comercializata, pe piata din Romania, la preturi incepand de la aproape 41.000 de euro, respectiva reteta combina un motor electric cu o unitate de 1.4 litri din gama TSI, astfel rezultand un total de 245 CP.

Cupra Leon - Galerie foto

Cupra Leon - Galerie foto

O transmisie automata cu sase rapoarte si dublu ambreiaj completeaza, alaturi de un sistem de tractiune fata, fisa tehnica a versiunii de performanta pe nume Cupra Leon, varianta in cauza reusind astfel sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de numai 6.7 secunde. Si mai impresionanta este insa valoarea din dreptul consumului mediu de carburant: numai 1.3 la suta, potrivit oficialilor SEAT.

Daca vine vorba, in schimb, despre lista cu dotari si echipamente standard, reteta oferita in schimbul unei sume minime de 40.817 euro cuprinde inclusiv faruri Full LED, plus navigatie cu display de 12 inch.

Totodata, aceeasi versiune de performanta Cupra a noului SEAT Leon mai dispune si de spoilere agresiv stilizate, jante pe 19" si instrumente de bord digitale. Varianta respectiva beneficiaza, mai mult decat atat, si de volan multifunctional in trei spite, de scaune cu suport lateral marit, instalatie de climatizare cu reglare a temperaturii pe trei zone, sistem audio cu sapte difuzoare in dotare, iluminare ambientala etc.

Cupra Leon - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (118) Poze Cupra Leon - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Martie 2021