Mai tare decat un Golf 8? Uite cum arata pe viu noul SEAT Leon 4!

Mai tare decat un Golf 8? Uite cum arata pe viu noul SEAT Leon 4!
  • Un nou SEAT Leon a debutat oficial in cursul zilei de ieri
  • Modelul spaniolilor ofera motoare cu pana la 204 CP sub capota
  • Desgin-ul exterior a fost inspirat de SUV-ul Tarraco
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie motorizari cu trei sau patru cilindri in linie, care ofera pana la 204 cai putere.

Anuntat in cursul zilei de ieri, mult anticipatul SEAT Leon 4 iese in evidenta printr-un design familiar, inspirat de SUV-ul Tarraco. Principalul punct de atractie il reprezinta, fara doar si poate, banda iluminata cu LED-uri ce urmeaza a face legatura intre stopurile complet redesenate.

Nu vor trece insa neobservate nici capota cu nervuri a motorului, farurile alungite ori grila uriasa a radiatorului, daca este sa ne intrebi pe noi.

La interior, automobilul de clasa compacta al spaniolilor mizeaza, deloc surprinzator, pe o configuratie cu doua display-uri color si un numar redus de comenzi fizice. In ceea ce priveste aspectul tunelului central, acesta are ca sursa de inspiratie chiar proaspat (re)lansatul VW Golf.

Sub capota, dupa cum precizam si anterior, clientii vor avea la dispozitie motorizari cu trei sau patru cilindri in linie, care ofera pana la 204 CP.

Mai precis, marea batalie se va da intre unitati pe benzina si motorina cu capacitati cuprinse intre 1.0 si 2.0 litri. Traditionalelor TSI-uri si TDI-uri li se vor alatura atat un motor TGI capabil sa ruleze inclusiv pe gaz natural comprimat, cat si sisteme de propulsie alternative, de tip mild si plug-in hybrid.

Intr-un final, despre mult anticipatul SEAT Leon 4 mai trebuie spus si ca a castigat 86 de milimetri in lungime, ajungand la un total de 4.368 mm.

Totodata, ampatamentul a crescut cu 50 de milimetri, pana la 2.686 mm. La polul opus, valorile specifice latimii si inaltimii au pierdut cate 16, respectiv trei centimetri, ceea ce inseamna ca versiunea hatchback nu mai masoara acum decat 1.800, respectiv 1.456 de milimetri la capitolele in cauza.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Ianuarie 2020