Cel mai ieftin SUV de la Audi a primit o versiune sport, cu 300 de cai sub capota. In plus, tractiunea integrala este standard

Cel mai ieftin SUV de la Audi a primit o versiune sport, cu 300 de cai sub capota. In plus, tractiunea integrala este standard
  • Cel mai ieftin SUV de la Audi a primit o versiune sport, cu 300 de cai sub capota.
  • In plus, tractiunea integrala este standard
  • Cu pedala de acceleratie la podea, prima suta de kilometri pe ora vine dupa doar 4.9 secunde
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, prima suta de kilometri pe ora vine dupa doar 4.9 secunde.

Prezentat publicului larg acum mai bine de patru ani si jumatate, cu ocazia editiei din 2016 a celebrului eveniment Geneva International Motor Show, primul Audi Q2 din istorie a primit, de curand, un binemeritat facelift. Anuntata cu numai doua luni si doua saptamani in urma, versiunea imbunatatita a celui mai ieftin SUV din Ingolstadt revine astazi in prim plan.

Principalul motiv: (re)lansarea oficiala a variantei de performanta comercializata in lume sub denumirea de SQ2.

Audi SQ2 Facelift

Audi SQ2 Facelift

Acompaniat de o motorizare turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri, varful gamei Audi Q2 Facelift isi va intampina clientii si pasagerii alaturi de 300 CP, plus 400 Nm, potrivit primelor informatii si detalii date publicitatii. Pachetul oferit in standard cuprinde inclusiv o transmisie automata cu dublu ambreiaj si sistemul de tractiune integrala quattro.

Asa se face proaspat (re)lansatul SQ2 accelereaza de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de doar 4.9 secunde.

Meniul specific variantei de performanta a celui mai accesibil SUV din Ingolstadt, disponibil la vanzare, pe piata din Romania, la preturi incepand de la putin peste 27.300 de euro, continua cu nelipsitele spoilere fata si spate agresiv stilizate, praguri laterale proeminente, jante supradimensionate din aliaj. Varful gamei Audi Q2 Facelift vine si cu un interior sport.

Momentul in care proaspat (re)lansatul SQ2 va ajunge pe strazile planetei coincide cu prima parte a anului 2021.

Audi SQ2 Facelift

Audi SQ2 Facelift

Audi SQ2 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Audi SQ2 Facelift
mai multe